Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: T5 - rockton, seikel (upravy tímto směrem)

T5 - rockton, seikel (upravy tímto směrem) 31. srp 2022 20:19 #207224

Volal jsem tam a od září by měla být stanovena cena a jediný zastoupení v ČR bude Porsche Praha Prosek. Musím zjistit tam jak je to s dodáním.
Všechny pomsty od VW
T5 multa pan amerikános - weg
New T5 -25 edition s 210k

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T5 - rockton, seikel (upravy tímto směrem) 31. srp 2022 21:34 #207230

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 213
Moje zkusenost s PPP ohledne Seikelu neni nic moc, umej to tam vetsinou tak akorat namontovat a jeste to umi jen jeden clovek, kdyz je zrovna na dovoleny vsichni akorat krci rameny. Bohuzel nemecky Seikel se s cechama nebavi a posila je na PPP. Vzduchovy podvozky se delaly uz driv, hess automobile nejaky ma uz 2 roky
- treba by byly vstricnejsi...
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

T5 - rockton, seikel (upravy tímto směrem) 27. zář 2024 13:25 #211646

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
Praskla mi predni pruzina, nema nekdo napad cim nahradit seikelacke predni pruziny (je to eibach prumer dratu 19mm, cca 5.5 zavitu) - podle me to neni zadny ne-bezny produkt. Seikel mi moc nepomohl a za sadu chce ranec, doruceni na dlouho.

T5 - rockton, seikel (upravy tímto směrem) 03. říj 2024 07:49 #211663

Ahoj, taky mám paket od Seikelu a čekjí mě zadní tlumiče. Zjistil jsi prosím nějaké info k náhradním dílům Díky M

T5 - rockton, seikel (upravy tímto směrem) 03. říj 2024 09:17 #211665

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
Zadni tlumice davam normalni zatezove Sachs protoze i ty od Seikelu (billstein) dlouho nevydrzely. To sikme ulozeni dava tlumicum zabrat. Menil jsem zadni pruziny Seikel=Eibach, 1ks pred par lety za 4000,-. Ted jsem poptaval nove predni pruziny, chteji za ne 19000,- (bez tlumicu, pritom cely podvozek stoji 2000Eur), dodani dva tydny apod. Parametry Seikel taji, aby clovek nahodou nezjistil, ze to je standardni tlumic bilstein a pero eibach akorat s nalepkou seikel - ani u vyrobku tretich stran se nic nedozvite, vsichni prodejci vedi akorat kulovy, omylaj udaje z netu, parametry pruzin nikdo nezna protoze na sklade sami nemaji nic, akorat prepisujou faktury...

Doporucuju poslat Seikel do haje a koupit nejake dostupnejsi reseni zalozene na standardnich tlumicich + pruziny +30mm pedders (nejlevnejsi), trekfinder nebo eibach (nejdrazsi). Bohuzel krom pedders nejde koupit treba jen predni pruziny jako nahradu, to sice seikel umi, ale za nesmyslnou cenu, za kterou muzete mit celou sadu od jineho vyrobce a jeste vam zbyde.
Poděkovali: Todobot

Naposledy změněno: od covex.

T5 - rockton, seikel (upravy tímto směrem) 23. lis 2024 12:11 #211790

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
Pro podobne zoufalce nabizim dily z predniho original podvozku Seikel Desert rv.2008. Prekvapive je pouzitelne vsechno krom jedne pruziny - ulozeni, loziska 7E0 412 249, tlumice Bilstein VNE-E223, distancni podlozka.SF T5-VA, pruzina Eibach Seikel T5 - VA a. Samozrejme vhodne pouze jako nahrada pro stara auta abyste nemuseli kupovat cely podvozek.

Novy podvozek od Seikelu me stal nemecke penize, pruziny jsou mirne jine i horni ulozeni. Mam jeste jedny original nove distacni podlozky Seikel 10140050 pro loziska 7LA 412 249 protoze mi poslali HD verzi. Pokud by je nekdo chtel jdou i na T6.

Naposledy změněno: od covex.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.182 sekund

Login