Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Vysoká střecha vs. nízká střecha

Vysoká střecha vs. nízká střecha 29. kvě 2024 22:29 #211240

• Jiri323
  • Avatar uživatele Jiri323 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, lidi rád bych znal názor od zkušených tady. Koupil jsem Multivan krátkého a hned ho budu prodávat. Nemám šanci tam dostat moje sjezdové kolo které má 2m. Mám v plánu to vyměnit za Multivan Long kde by to už mělo bejt v pořádku. Jde mi o to že jsou i VW s vysokou střechou. Nějaký názor? Nevýhody? Chci multifunkční auto jako je Multivan. Ne že koupím Transporter a musím dokoupit nastavbu atd. nemám chuť se v tom hrabat a upravovat auto, ani čas na to není. Napadl mě karavan že je to veliké a vybavené. Ale spousta známých říká že ta vysoká střecha není výhra na provoz, parkování, garáže atd. už mě nebaví pořád měnit auta. Rád bych radu na nějaký rozumný výběr. Chci praktický vůz abych nikde nebyl omezen. Je to hezké když tam máte např. koupelnu a záchod : )) ale pokud je člověk u takového auta omezen např. v provozu na nákupech atd. tak to určitě nechci a zůstanu u longa. Dekuji za doporučení

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vysoká střecha vs. nízká střecha 31. kvě 2024 09:04 #211259

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 213
Napsal sis to sam - vetsina napr. podzemich garazi a parkovacich domu je na 2m auta, se zyvsenou strechou se tam nedostanes, do autovlaku taky ne... T5 ale neni auto na jezdeni na nakupy, to ho brzo zrychtujes. Proc se ti nevejde kolo do kratke t5 nechapu, samozrejme bez zadni rady sedadel, pripadne 6 mistne provedeni (6 samostatnych sedacek) tak mas uprostred misto na motorku, ze by se tam neveslo kolo? Vzdyt tam je 240cm.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.217 sekund

Login