Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Nestartuje T5 AXE

Nestartuje T5 AXE 03. čen 2024 19:03 #211282

• kubis256
  • Avatar uživatele kubis256 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím. Dělník mi couval na parcelu s Multivanem a 3krát mu auto chcíplo. Od té doby auto nestartuje. Vůbec netočí. Po otočení klíčku jen cvakne. Baterku jsem zkoušel nabít, ale i tak nic. Koukal jsem vizuálně pod auto a kostra na startéru, která prý upadává vypadá OK. Ještě musím nechat zkontrolovat baterii jestli není úplně KO, ale od baterie vede ten slabý drátek a pojistka v něm byla prasklá a celé to pouzdro je trochu seškvařené. Nevím k čemu to je, ale podle budíků mi přijde to napětí slabé. U Audi mi to ukazuje při nabité baterii cca 14V. Děkuji za rady
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Nestartuje T5 AXE 03. čen 2024 21:47 #211287

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 213
Baterie Ok nabita 12.4-12.7V, 14,3-14.7V dava alternator kdyz bezi motor. Merak na palubce je udelany tak aby pri OK alternatorovem napeti byla rucicka uprostred. Nevim jak presne to je na AXE ale ke starteru musi vest hlavne "tenky" drat od spinacky, ktery starter aktivuje. Najit a zmerit ze tam pri startu jde napeti, pripadne pomoci kabelu s krokodylama primo pripojit na baterku (doufam to jde i na T5, driv jsme takle startovali auta sroubovakem...:) ) jestli starter zacne tocit. Dalsi mozna pricina je spinacka, ale castejc upadne proste ten spinaci kabel ke starteru.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Nestartuje T5 AXE 03. čen 2024 22:04 #211291

• Chrpa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Rozsviť světla zkus nastartovat, pokud světla nepohasnou je baterie OK, bude chyba na spínačce nebo na startéru.

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.155 sekund

Login