Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Komplet interiér a zařízení z Multivana do Transportéra.

Komplet interiér a zařízení z Multivana do Transportéra. 24. úno 2025 21:34 #211978

• 3T
  • Avatar uživatele 3T Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj všichni,
Hledám někoho šikovného kdo to má už v ruce (ideálně Praha a okolí).
Mám Multivana 2,5 zakletou a Transportéra 1,9 a chtěl bych přehodit komplet interiér, vebasto, klimu, atd.
Najde se tu někdo kdo to normálně dělá a za nějaký rozumný peníz?

Předem moc děkuji
M.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Komplet interiér a zařízení z Multivana do Transportéra. 25. úno 2025 11:02 #211983

Tak jestli se najde někdo “normální” kdo to dělá, tak bez urážky za mě moc normální nebude. To co si totiž vymyslel je trochu peklo na zemi. Ono totiž jenom přehodit do auta, kde to nikdy nebylo a nic tam není připraveno je óbr voser.
Všechny pomsty od VW
T5 multa pan amerikános - weg
New T5 -25 edition s 210k

Komplet interiér a zařízení z Multivana do Transportéra. 25. úno 2025 19:06 #211985

• 3T
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Děkuji za reakci, i když mi moc nepomohla. Je mi jasné že to bude pakárna, proto jsem se ptal zda je tu někdo kdo s tím má už zkušenosti. Nebo zda neporadí jak jinak.
Nebo je jednodušší vzít motor a převodovku z transportéra a dát ho do toho multíka? A jde to pak legálně zapsat? Díky moc za vaše rady.

Komplet interiér a zařízení z Multivana do Transportéra. 27. úno 2025 19:56 #211989

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 221
No prehodit motor v tom pripade znamena prehodit i prevodovku, chlazeni atd.. tzn. ne jen motor ale proste cely predek.. a pri tom prehodit i VIN a barvu a mas to. :)
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Komplet interiér a zařízení z Multivana do Transportéra. 27. úno 2025 20:09 #211992

To co si vymyslel je dle mého nereálné, ne že by to nešlo, ale tohle se dělalo někdy v 90- kách a ne dnes. Je to mraky hodin, které bude každý rozumný chtít zaplatit= finanční sebevražda. Dneska chyběj mechanici na běžný servis, takže tohle harakiri je nereálné. Musel by si do toho jít sám a zkrátit si život o půl roku.
Všechny pomsty od VW
T5 multa pan amerikános - weg
New T5 -25 edition s 210k

Komplet interiér a zařízení z Multivana do Transportéra. 17. bře 2025 15:59 #212056

• 3T
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Díky všem za komentáře, nakonec jsem se rozhodl že do toho půjdu sám. Tak držte palce ;-)

Komplet interiér a zařízení z Multivana do Transportéra. 07. dub 2025 04:17 #212091

• ooloo
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
Já osobně bych raději obě auta prodal a koupil jedno dle představy. Přehodit interiér se ještě dá, ale přehazovat webasto, klimu.... To znamená obě auta rozebrat
na plech. Je to mraky práce a nikdy to neuděláš tak jak to má být. Ale pokud se přece jen do toho pustíš, tak držím palce.

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.107 sekund

Login