Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: nový multivan

nový multivan 20. pro 2010 18:54 #58477

Já nemám multivan, ale transporter 132 kW DSG 4Motion.
Lituju, že jsem ho koupil to auto nejede je líný jak prase a žere jak kráva, na 4321 km mám dnes 12.9l průměr a to jezdím jak důchdce jinak by tam bylo 16l na 100km. Manuál 132kw je letedlo se spotřebou cca 9l. Ten motor na to prostě nemá. Mám pocit, že je to srovnatelný s 103kw manualem. Brno - Praha max 165km/hod víc ani rana, kdosi tady psal že s manuálem lítá aj 200km/hod. Však to taky není závodnička, žejo. Jinak se zeptám je někdo s tímto 132 kW DSG 4Motion D:_)1 spokojenej. Já bych to nejraději prodal a vzal manual a předokolku a hotovo.No,ale zase je dobrý to, že si najdete nový kámoše u benzínové pumpy, kde pravidelně každý druhý den tankujete :P
DSG 4motion

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

nový multivan 20. pro 2010 21:20 #58512

Hele, to já taky tankuju skoro ob den, víc jak 850 km na nádrž to teda nedám, ale jinak dobrý, to jsem jezdil s OII taky a pak v Seatu, když mám spotřebu pod 9 l/100 km si připadám jako king.
A v praxi už několikrát jsem (i v kopci) předjížděl d:_( TDI s DSG a pro našeho Multíka to bylo mooooc pěkný \:D/ , že dal na pr..l :-AD(A silnějšímu bráchovi.
Ale třeba ten slibovanej 162-5 kW motor bude ještě lepčí :lol:
Jinak dálnice rovina mírný kopeček a zkopeček tak 170 - 180 km/h (když byl Multík novej, dal jsem z kopce i 199 #-o ) a do velikýho kopce tak do těch 150 km/h. Takže za nás zatial spokojenost OK!

nový multivan 12. led 2011 17:44 #61044

• juicevan
  • Avatar uživatele juicevan Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 3
Tak džusík už je prý ve výrobě, huráááááááááá d:_(
VW T6 Beervan HL 2,0 TDI 4MOT 150kw DSG objednáno- prý už vyrobeno dodáno se zpožděním pouhých 3měsíců
VW T5 Juiceivan 2.0 BiTDi 132kw,DSG, 4motion prodán
Citröen C4 Grand Picaoso EXC 2.0 BHDi automat

nový multivan 12. led 2011 17:52 #61046

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Pokud to dobře půjde, tak se za 9 dní svezeš. Ten můj vyráběli 15 a 16. 6. a 23.6. jsem ho přebíral u prodejce.
TRANSPORTER T5 96 Kw Long 4 Motion + TDIchip
CAN-AM SPYDER 990

nový multivan 12. led 2011 18:00 #61049

• juicevan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 3
Tak to by bylo super
VW T6 Beervan HL 2,0 TDI 4MOT 150kw DSG objednáno- prý už vyrobeno dodáno se zpožděním pouhých 3měsíců

nový multivan 12. led 2011 20:48 #61089

Jsem zvědav jak budeš hodnotit novýho Multivana.Já jsem nasr.... do dneška ,že jsem prodal starší model T5.

nový multivan 12. led 2011 20:53 #61092

• juicevan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 3
no já mám na rozdíl od tebe velkou výhodu.... nebudu stále srovnávat...protože jsem das auto neměl..

nový multivan 12. led 2011 22:59 #61114

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Nenech se rozhodit - určitě to bude moc hodný a bezporuchový krasavec, který Ti bude dělat jen a jen radost.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

nový multivan 20. led 2011 08:04 #61835

• juicevan
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 3
hmm, tak pořád nic, původně se měl začít vyrábět gve čtvrtek 6.1. tak jsem se těšil a včera info, že se začal vyrábět až teď v pondělí 17...grrrr :?

nový multivan 20. led 2011 13:04 #61850

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Buď rád, bude čerstvější........... Hlavně nám sem pak dej fotky krasavce.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

nový multivan 20. led 2011 22:31 #61882

• maros
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak v 10/2010 som kúpil nový multivan 132/180 DSG 4motion, dosť som sa tešil mal som šťastie lebo sa u nás čaká min 2 mesiace. Je vo výbave HIGLINE. Prvé dojmy ok. Ale teraz napíšem pár negatív. Prvá vec čo mi hrozne vadila je že volant ide mierne z kríža som detailista tak som v bol v servise urobili geometriu ktorá bola v poriadku tak som to nechal tak. Dalej mam el. dvere na oboch stranách dosť vrzgali kupil som glyc. olej, natrel tesnenia a je to lepšie. Niečo stale mierne vibruje v prednej palubovke po prechode nerovnostami. Posledná závada ktorá sa zobrazila hned na začiatku a v servise nevedia čo s tým je, že po prechode po vlnitých nerovnostiach {nie po vytlkoch} vtedy ked sa predná náprava rozhýbe hore dolu sa v určitom okamihu ozve dosť silný uder ako keby pukala spružina alebo kov na kov a potom to prestane a nerobí to celý den vôbec ani po prechode nerovnosťami. Odstavím auto na druhý den to isté klepne to raz alebo dva razy a zase v pohode. Mám najazdené 4500 km tak čapy a klby su uplne v poriadku tycky stabilizatora tiež. Tak neviem čo s tým. Nemá niekto podobnú skusenosť? Viem že sa vo forach o praskaní popísalo dosť, ale nie na novom aute tak neviem. Dakujem
VW Transporter T4 2,5 TDI Syncro bohužiaľ predané
VW Multivan 2,0 BiTDI 132kW/180k, 4motion, 7st. DSG

nový multivan 20. led 2011 23:42 #61887

• Seikel
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9

maros napsal: ... ked sa predná náprava rozhýbe hore dolu sa v určitom okamihu ozve dosť silný uder ako keby pukala spružina alebo kov na kov a potom to prestane a nerobí to celý den vôbec ani po prechode nerovnosťami. Odstavím auto na druhý den to isté klepne to raz alebo dva razy a zase v pohode.

Přesně vím o čem mluvíš ... já z toho byl úplně na mrtvicu ... akorát mně to dělalo kdy jsem si při vytočeným rejdu prudčeji přibrzdil a poklesl mi předek (například na dvojku odbočíš na parkoviště a ostře přibrzdíš a chceš hned rychle couvnout ... tak jak poklesl předek při tom přibrždění tak se ozvala rána, jako by mi vylítlo péro až do blatníku ... cejtil jsem to ve volantu i v zadku na sedačce a tu ránu slyšeli i spolujezdci ... když jsem to chtěl ihned nasimulovat znova, tak už nic .. pak pár dní nic ... a pak třeba 2x za sebou ... lítal jsem po autorizovaných i neautorizovaných servisech ... tyčí jsme páčili ramena, čepy, stabilizátory, kontrolovali uložení tlumičů, stav pružin ... a NIC a NIC ... žádná vůle, všechno v pořádku ... pak to přestalo dělat .. .nakonec jsem stejně měnil podvozek za Seikela a teď už se kolíbám jak necky, ale před výměnou podvozku ani po ní už to pak nedělalo ... nerad bych Ti říkal, že to přejde ... není to migréna ... ale u mě to tak bylo ... ale štve mě, že nevím co to bylo, nemám takový závady rád ...
T5 Multivan 2008, 128 kW, 4Motion SEIKEL - "balonek"
T5 Caravelle 2005, 151 kW/455 Nm - "motorka" - prodáno
T4 1998 2.5 TDI 75 kW - long poloplech
T4 1999 2.4D - třístranný sklápeč - prodáno
.
TenDýmIgnoruj
A-team

nový multivan 21. led 2011 00:13 #61888

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Stejný problém mám taky. Jedu, trefím díru a rána na pravý straně jako kráva. Ujedu 200 m, úplně rovná silnice a znova. Potom týden klid.Byl jsem s tím ve VW a taky pášili co mohli a nic a přitom mi to při cestě do servisu dělalo celý den. Ze servisu jsem vezl kámoše technika domů cca 10 km a jel jsem s ním jako prase. Po krajnici, po polňačce i obrubník jsem musel přeskočit a nic. Za posledních 14 dní to udělalo jednou a netuším čím to může být. :-k
TRANSPORTER T5 96 Kw Long 4 Motion + TDIchip
CAN-AM SPYDER 990

nový multivan 21. led 2011 08:03 #61891

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 168
Známému to dělalo horní uložení.

nový multivan 21. led 2011 08:23 #61893

• eviz
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 45
To taky občas znám.
Pavel

Vygenerováno za 0.146 sekund

Login