Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: RNS 510 radio

RNS 510 radio 09. led 2015 14:57 #149420

  • festr
  • Avatar uživatele festr
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 14
  • Karma: 0
Zdravim vas,


nemuzu nikde sehnat nasledujici informaci (ani v manualu) - mam radio RNS 510 a nemuzu zaboha nikde najit MDI (media interface port) - kde se standardne v t5 nachazi? Je-li tam vubec? A pokud tam neni, je sance ho tam dodelat? (kvuli cteni USB media)
Poslední úprava: 09. led 2015 15:06 od festr.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 radio 09. led 2015 15:19 #149424

  • rstd
  • Avatar uživatele rstd
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 892
  • Obdržená poděkování 51
  • Karma: 5
Origo to dávají do přihrádky před spolujezdce
A dodělat se dá
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

RNS 510 radio 14. led 2018 17:32 #181674

  • VM Power
  • Avatar uživatele VM Power
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 35
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
Poprosil by som o radu k vzniknutej zavade.
Vcera pocas jazdy vsetko fungovalo, potom som stisil hlasitost otocnym knoflikom, zapnute som mal mp3. Radio 2x zablikalo vyplo sa a ticho. Na to sa zobrazilo uvitanie a nebehlo zobrazenie radia. Tlacitka nereaguju, tak isto je mrtvy dotykovy display a nesvietia ani tlacitka pri zapnutych svetlach. Ani po opakovanom vypnuti a zapnuti lavym otocnym tlacitkom, na ktore reaguje sa fungcie neprebrali.
Doma som zapojil VCDS, spravil som komplet test, no ziadna zavada v radii, CAN, ani central elektrik. Presiel som vsetky tieto sekcie este raz, prezrel som nastavenia v longcode, no vsetko je v poriadku. Po odpojeni baterie, nech sa system resetne sa nic nezmenilo. Po zapnuti nabehne uvitanie, na to preblikne radio a nabehne klavesnica na zadanie kodu. Kedze display nereaguje na dotyky, kod sa neda nahodit. Radio som vybral, skontroloval v nom poistku, nechal odstat a zapojil, no bez zmeny. Jasne ze nefunguje ani kamera, ani zobrazenie PDC, ani hlasove ovladanie. No zaujimave je, ze telefon funguje, asi vyuziva iny komponent k funkcii a radio je len ovladaci a zobrazovaci panel.
Co teraz?
Dik za radu.

Edit: ... na YT som nasiel navod na reset radia cez obe sipky a hviezdicku, to som spravil, podsvietenie tlacitiek nabehlo, no display nereaguje na dotyk, ani tlacitka ...
VW Golf VII Highline 2.0TDI 110kW, 4motion, 6G BMT, 05/2013
VW T5 GP Multivan Highline 2.0 BiTDI 132kW, 4motion, DSG-7, 12/2010
Poslední úprava: 15. led 2018 00:36 od VM Power.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.149 sekund

Login