Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: RNS 510 problém

RNS 510 problém 28. pro 2024 12:43 #211864

• ATOL
  • Avatar uživatele ATOL Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Přátelé mám dotaz, zda mi někdo můžete poradit s problémem u rádia RNS 510? Ráno, když nastartuju, tak rádio normálně naběhne....podsvícení, logo VW a poté čas. Couvací kamera také normálně funguje. Rádio zapnu a vyrazím na cestu. Pustím topení a zatím vše funguje normálně. Pokud ale zastavím a vypnu motor a následně za chvíli chci pokračovat dál, tak rádio už nenaběhne. Nesvítí podsvícení ani couvací kamera nefunguje. Prostě úplně mrtvé. Dnes jsem vypozoroval, že když jsem ráno jel do obchodu, tak rádio normálně naběhlo, vycouvával jsem z pod přístřešku, tak kamera taky šla normálně. Poté jsem zapnul topení ale rádio jsem nezapínal. Asi po cca 15 minutách, když už auto topilo, tak jsem si všimnul, že zhaslo podsvícení a čas a rádio opět nefunkční. Zkrátka, když je auto studené, tak funguje ale jak se to zahřeje, tak fungovat přestane. Napadá vás někoho, čím by to mohlo být?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

RNS 510 problém 28. pro 2024 15:01 #211865

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 213
V radiu je vetrak, mozna nefunguje a prehriva se to.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Naposledy změněno: od covex.

RNS 510 problém 29. pro 2024 09:16 #211873

• ATOL
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Děkuji za informaci.....mrknu na to.....

RNS 510 problém 11. led 2025 17:38 #211888

• ATOL
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak dneska jsem nechal nainstalovat nové rádio Isudar. Po cestě zpět příjem stanic katastrofální. Každou chvíli to chrčelo, nebo se stanice ztratily. Ve městě ještě jakž takž ale mimo město špatný. Když to pán instaloval, tak mi povídá, že jsem měl zapojenu jenom jednu anténu a ptal se mě, jestli chci zapojit i druhou? Mám antény v zrcátkách. Řekl jsem mu, že jo, ať to zapojí. Dal tam nějaký slučovač. A teď jsem tady pročítal fórum a někde jsem zaregistroval, že je lepší mít zapojenou jenom jednu anténu. Chci se zeptat, zda se na T5 GP dělají nějaké střešní antény jako žraločí ploutev?

RNS 510 problém 13. led 2025 15:11 #211890

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 213
Nikdy sem ji nevidel. T5 mely anteny bud v oknech (starsi) nebo zrcatkach (novejsi). Analogovy stanice maji cim dal horsi signal aby se preslo na DAB, ale normalne by to fungovat melo. Nevim kam ten slucovac dal, ale typnul bych ze za radio, takze staci povytahnout, rozpojit a zapoji jen jednu antenu. Normalni VW radia maji proste dva vstupy,jak to ma isudar tezko rict...
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

RNS 510 problém 13. led 2025 16:55 #211891

• ATOL
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Takže to je úplně obráceně. Rádio jsem vytáhnul a v tom slučovači byla zapojena pouze jedna anténa. Tak jsem zapojil i tu druhou. Na místě to hraje hezky. Uvidím, jak se to bude chovat za jízdy. Ve středu jedu do Ostravy, to mám asi 250 km, tak to řádně prověřím.

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.130 sekund

Login