Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone)

T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone) 15. čen 2021 10:33 #202547

• hak.daniel
  • Avatar uživatele hak.daniel Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Zdravím všechny. Nevíte někdo proč se mi po připojení telefonu iPhone X k navigaci zvedne hlasitost vyzvánění na MAXIMUM. Je to vždy po připojení k navigaci (rádiu) přes bluetooth .
Po odpojení mi zůstane hlasitost vyzvánění vždy na max. Pak mi to řve v kapse. V servisu VW nevědí co s tím. U telefonu s androidem to nedělá.
VW T6.1 Multivan long 110 kW r.v. 2021
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone) 18. čen 2021 09:43 #202572

• bordel
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Řešil jsem to podobné, mám obyč rádio s BT a po připojení telefonu Apple (Android nevim) je vyzvánění v repro auta na max a nejde to nastavit jinak. Člověk se až lekne, když má ostřejší zvonění.... Stežují si na to i zákazníci, kteří v autě jezdí... řešení neznámé... :-(
T6.1 110kw PPP - odtahovka s nosností 2000kg

T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone) 21. čen 2021 11:06 #202583

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 154
Psal jsem to v jinem tematu, problem je v iOS v 13. Stezuji si na to lidi napric koncernem ale i u Fordu apod. Nenasel jsem ale zadne jednozancne reseni. Nekdo psal, ze behem vyzvaneni by melo byt mozne jeho hlasitost nastavit pres system auta a mohlo by se to ulozit. Rada bez zaruky.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone) 13. pro 2021 20:57 #204518

• bordel
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1

covex napsal: Psal jsem to v jinem tematu, problem je v iOS v 13. Stezuji si na to lidi napric koncernem ale i u Fordu apod. Nenasel jsem ale zadne jednozancne reseni. Nekdo psal, ze behem vyzvaneni by melo byt mozne jeho hlasitost nastavit pres system auta a mohlo by se to ulozit. Rada bez zaruky.

Ano, toto funguje (i mimo koncern). Jakmile zacne zvonit, da se to hned ztlumit koleckem hlasitosti, ale funguje to pak take na hovor, takze to clovek musi zase zesílit a pred koncem hovoru to musi opet ztlumit. Takhle to neni moc funkcni reseni a vlastne si to clovek neuvedomi, tak je to pak na plno...
T6.1 110kw PPP - odtahovka s nosností 2000kg

T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone) 19. led 2023 09:57 #208231

• otapa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj , mám ten samý nebo podobný problém . Iphone SE - sednu do auta , spáruje se mi telefon a jakmile něco udělám - třeba odešlu sms - tak se mi na telefonu zesílí vyzvánění na maximum . Je to hodně nepříjemné ,když pak vylezu z auta...... Mám tam IOS 16.2 a je to Multivan 6.1 r.v. 2021. Zajímavá je ještě jedna věc - chová se to úplně stejně u rok starého Superbu. Na starších autech -třeba T5 mi to nedělá . Mám takové podezdření jako by to nějak souviselo s tím , že jsem nastavený jako hlavní uživatel. Nepřišel jste už někdo na něco ??
Díky Ota
Multivan 6.1 ,110 kW , 4Motion

T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone) 20. led 2023 12:54 #208242

• Murphy97
  • člen clubu
  • člen clubu
  • VW pozitivni
  • Obdržená poděkování 23

otapa napsal: Ahoj , mám ten samý nebo podobný problém . Iphone SE - sednu do auta , spáruje se mi telefon a jakmile něco udělám - třeba odešlu sms - tak se mi na telefonu zesílí vyzvánění na maximum . Je to hodně nepříjemné ,když pak vylezu z auta...... Mám tam IOS 16.2 a je to Multivan 6.1 r.v. 2021. Zajímavá je ještě jedna věc - chová se to úplně stejně u rok starého Superbu. Na starších autech -třeba T5 mi to nedělá . Mám takové podezdření jako by to nějak souviselo s tím , že jsem nastavený jako hlavní uživatel. Nepřišel jste už někdo na něco ??
Díky Ota

Tohle podepisuji, mam uplne stejny problem. Byl bych take vdecny za jakoukoliv radu. Diky
VW T6.1 Multivan DSG 110kW
VW Golf VII DSG 85kW

T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone) 20. led 2023 13:20 #208243

• otapa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
No to jsi mi udělal radost , že v tom nejsem sám ....ale co dál??

T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone) 28. led 2023 18:05 #208302

• Pauli
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Děje se mi to samé, T7 2023, Audi 2020, vyměnil jsem i iPhone 13 za 14, že bude klid a stejně po odpojení z auta vyzvánění na maximum...

T6.1 Navigace - nechtěné zesílení vyzvánění na maximum (Iphone) 30. led 2023 07:39 #208311

• otapa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
No to mě zajímá čím dál víc . To fakt nikdo neumí vyřešit?? Co zkusit nějaké IPhone forum? Nejste tam někdo registrovaný?

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.221 sekund

Login