Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Budiky do automatu z manualu s polodotem

Budiky do automatu z manualu s polodotem 13. zář 2015 02:49 #158863

  • Saki007matej
  • Avatar uživatele Saki007matej
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 29
  • Obdržená poděkování 8
  • Karma: 1
Zdravím hoši. Chci se zeptat. Sehnal jsem si butiky T5 s polodotem. Ale z manuálu jenže mam automat dokázal by někdo poradit jak to přizpůsobit dělal to někdo? Motorizace je identická Velice dekuji Saki :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Budiky do automatu z manualu s polodotem 13. zář 2015 18:53 #158872

  • jjirka
  • Avatar uživatele jjirka
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 603
  • Obdržená poděkování 55
  • Karma: 16
Předělat to půjde - bude potřeba pohrát si s immo , stav km ( pokud je pro tebe důležitý ) , ale určitě ti nebudou budíky z manuálu ukazovat co máš právě zařazeno ( to považuju za docela zásadní nedostatek ) - do téhle záměny bych peníze neinvestoval .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Budiky do automatu z manualu s polodotem 13. zář 2015 20:51 #158873

  • Saki007matej
  • Avatar uživatele Saki007matej
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 29
  • Obdržená poděkování 8
  • Karma: 1
vyzkouším a uvidím proč by to neslo? jde to jen o jeden řádek co týče peněz tak ty mě moc netrápí pac jsem koupil druhy auto na díly kvůli klimy a byl tam i palubák tak ze proto ten dotaz Saki :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Budiky do automatu z manualu s polodotem 26. čec 2016 11:19 #169160

  • Saki007matej
  • Avatar uživatele Saki007matej
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 29
  • Obdržená poděkování 8
  • Karma: 1
ahoj tak si odpovim sam budiky z manualu na automat lze na prosto bez problemu funguje i zobrazeni prevodoveho stupne chce to jen dobre ovladat Vag Saki :whistle:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Budiky do automatu z manualu s polodotem 28. čec 2016 20:59 #169226

  • Ales-X
  • Avatar uživatele Ales-X
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 1249
  • Obdržená poděkování 13
  • Karma: 3
Sice pozde, ale potvrzuji ze to jde a zarazene stupne ukazovat bude ;-)
image_2016-07-28-2.jpeg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Budiky do automatu z manualu s polodotem 03. srp 2016 01:47 #169322

  • Saki007matej
  • Avatar uživatele Saki007matej
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 29
  • Obdržená poděkování 8
  • Karma: 1
jojo takhle to mame radi jen me ted stve ze vim kolik tecko papne :P ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.218 sekund

Login