Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Centrální zamykání

Centrální zamykání 02. lis 2011 13:51 #82397

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
  • TCCT - Transporterclub Caravan Team
  • Obdržená poděkování 231
Normálně do spáry na zadní straně klíčku cca 1 cm pod znakem strčíč malinkatej šroubovák a zabereš. Já ho rozpojím i bez šroubováku. Stačí trošku víc zabrat.
TCCT - Transporterclub Caravan Team
VW Multivan T6 Edition 30 2,0 TDi 150 kW DSG - prodáno

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Centrální zamykání 02. lis 2011 20:42 #82415

• mekie
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 12
Teď jsem se v příručce dočetl, že když se klíček mačká mimo dosah auta, že může dojít k výpadku a že se pak musí sesynchronizovat, dokonce je v manuálu napsáno jak, ale nefunguje mi to. Ale na druhý klíček to chodí, tak to bude klíčkem - zavírá to, ale neotvírá. Umí někdo tu synchronizaci?

Centrální zamykání 03. lis 2011 08:48 #82436

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Já nevím,zda je tohle pro dané auto,ale zkusit to můžeš:
09-centrální elektriku,tam by to mělo být,nebo:

- zatvor vsetky dvere a okna
- v priebehu 5 sekund trikrat pootoc klucom do zamykacej polohy vo vodicovych dverach. Kotrolka vo dverach vodica svieti. Je na 15 sekund aktivovany programovaci rezim.
- stlac a "drz" zamykacie tlacitko na DO
- 3x stlac odomykacie tlacitko
- pust zamykacie tlacitko

spravne naprogramovanie je signalizovane 5-timi bliknutiami LED na DO a na dverach
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510

Centrální zamykání 04. lis 2011 07:17 #82505

• mekie
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 12
Problém vyřešen - po výměně baterie v ovladači vše OK, i když mi není jasné, proč to zamykalo a neodmykalo.

Centrální zamykání 02. úno 2012 18:49 #89756

• Hanz
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
[/color]kureci\n

zdravim panove,
prosim o radu, pri uzamceni auta dalkou mi nekdy neprobliknou blinkry, ani se nerozblika dioda co je u toho zajizdeciho pindourka na ridicovych dverich (jako by se neco nezamklo, ale vsechny dvere jsou pritom uzamceny)

Také se hlásím s touto závadou. Máte už někdo vyřešeno? Děkuji.

VW Caravelle T6.1 - LONG 110KW DSG 4-motion, VW Caddy 75KW, VW Crafter 100 KW,

Centrální zamykání 02. úno 2012 19:31 #89759

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Mně blinkry bliknou vždy, ale dioda, jak se jí chce. :-k
TRANSPORTER T5 96 Kw Long 4 Motion + TDIchip
CAN-AM SPYDER 990

Centrální zamykání 02. úno 2012 20:06 #89765

• karlosVW
  • Člen clubu 2016
  • Člen clubu 2016
  • Obdržená poděkování 39
dle mě blikající dioda na řidičových dveřích signalizuje aktivaci originálního alarmu.Zádrhel by mohl vězet v dálkovém ovladači,mačkání tlačítek možná má více významů nebo jakási komfortní jednotka.Jinak si to nedokážu vysvětlit.
Taktéž se mi někdy dioda rozbliká hned napoprvé...někdy ale musím zase zpět odemknout a zamknout...pak je to OK.

VW T1/09.1962/22kW
šnečí budka s motorem/109kW/Black Edition

info@ahcl.cz

Centrální zamykání 02. úno 2012 21:10 #89780

Tak mně to signalizovalo tak, že jsem zamknul, dioda se rozsvítila a zhasla až tak za 20-30 sekund. Nebo jsem musel několikrát zamknout/odemknout a pak se rozblikala "normálně". Chyba byla v levých bočních dveřích, buď byly zcela odemčené a alarm na ně vůbec nereagoval nebo bylo pouze neaktivní vnitřní zamčení, tedy dveře bylo možné otevřít zevnitř a o5 bez zásahu alarmu. Vyměněno skoro fšechno na dveřích a nakonec to byl spínač deaktivace/aktivace elektrického ovládání dveří. Řešeno v listopadu, funkční tak cca 3 týdny a teď občas zase zůstává svítit ta mrcha LEDka ve dveřich. Chyba v jednotkách žádná, takže čekám, jak to půjde dál. Nicméně to není nejspíš dobře a značí to závadu něgde na lince - centrál - alarm - a tak :-(

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=48.949444,14.248408
Sent from my iPad using Tapatalk

Centrální zamykání 26. úno 2012 17:21 #92405

• lajosek2
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj pratele,

mam problem.. Pomalu, ale jiste mi prestal fungovat dalkovy central, ted uz vubec nereaguje. Zacalo to obcasnymi vypadky zamykani, nazablikali pri zam. ci odem. blinkry nebo naopak zustali vsechny svitit az jsem musel vypenen z nervu vapojit baterii, abych s tim nejel jako trotl.. No, a ted uz nereaguje vubec na nic, dioda ve dverich taktez neblika, proste nic. tak jsem zajel za znamym co ma vag, pripojili a ukazalo to nekolik chyb, vcetne toho, ze nejde spojeni s ridici jednotkou pohonu centralu. Jako by tam nesla ani elektrika.
Chci vas timto pozadat o radu, kde se tento mozek centralniho zamykani u T5 nachazi.
Problem je, ze mi nejdou otevrit ani dvere u spolujezdce ani bocni soupacky, akorat jdou tam, kde je zamek - ridic a zadek. Takze jako peticlena rodina vystupujeme jeko z tanku.. :D

Diky za rady, preji hezky den vsem..
lajosek2

Centrální zamykání 26. úno 2012 23:53 #92457

• voki
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Chlape, tady to bude těžší. V první řadě, každý kdo to tu čte a trochu tomu rozumí, tak máme rozdílné diagnostiky a každá to píše trochu jinak. To jak píšeš, tak ta závada mi nic neříká. S centrálním zamykáním toho souvisí moc. Tak s tím souvisí zámek, jednotka stahování oken, řídící jednotka komfortního systému, centrální jednotka palubní sítě a dálka na klíčích :-k . V diagnostice akčních členů se dozvíš poměrně dost. Jak se dveře hlásí, jestli otevřené či zavřené a jiné a jiné. Začal bych těmi akčními členy centrálního zamykání. Pak bych šel po proudu a kostře v řidičových dveřích do jednotky stahování oken. Často je problém ve sloupku s kabely. Ale jakákoliv rada po fóru je dosti zdlouhavá. :goodman:
specializovaný AUTOSERVIS VW/ŠKODA Kutná Hora
(Autoservis-Pneuservis-Klimatizace-Diagnostika)
www.autoalles.eu

Centrální zamykání 27. úno 2012 00:02 #92459

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Lajosek2: Mě hned jen napadlo,jak to čtu-díval jsi se do průchodek kabelů z karosérie do dveří,zda tam nemáš polámané kabely a zkrat?
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510

Centrální zamykání 27. úno 2012 15:18 #92502

• lajosek2
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Vcera jsem mel rozdelany dvere u ridice a zkousel jsem, jestli jde proud do motorku stahovani a jde. Jsou tam napojeny tri konektory - do prvniho jde prave zminovany proud, do druhyho (prostredniho) nesel - alespon podle zkousecky.. a rekl bych, ze to bude prave on, ten na central, protoze z neho vede svazek dratu dal do kabiny a potom treti, ten byl na stahovani oken..
mel jsem oddelany i ten kryt toho pohonu, myslel jsem, jestli tam neni nahodou pojistka, ale zadnou jsem tam nenasel..
Dnes jsem jeste oddelal tu tesnici gumu mezi dvermi a karoserii a vse se zda byt ok..

Jak dal, poradte prosim..
lajosek2

Centrální zamykání 01. bře 2012 18:32 #92814

• lajosek2
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj.
ja mam uplne stejny problem, naprosto stejne chovani centralu... Jen s tim rozdilem, ze me to uz chciplo uplne, ani mi neblika dioda ve dverich..
Zkousel jsem tu krabicku pod sedadlem spolujezdce a nic v ni pri mackani klicku necvaka, ale elektrika tam jde. Myslite, ze bude v haji? Nevite nekdo, kolik stoji? Diky.
lajosek2

Centrální zamykání 06. bře 2012 20:21 #93177

• voki
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
spíše bych se zaměřil ma centrální jednotku palubní sítě pod palubkou, když tedy všechny proudy jdou kam mají.
specializovaný AUTOSERVIS VW/ŠKODA Kutná Hora
(Autoservis-Pneuservis-Klimatizace-Diagnostika)
www.autoalles.eu

Centrální zamykání 09. bře 2012 18:56 #93531

• lajosek2
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak problem vyresen - mechanikem, stalo to 800,-.. ale hlavne, ze to fakci..

Podle mechanika byl problem v tom, ze nesel proud do spravneho konektoru krabicky pod sedackou spolujezdce. Tam, kde jsem to meril, tak tam to bylo ok, ale zbytek byl bez proudu a udajne to ma neco spolecneho s alarmem. Takze rikal, ze propojil napajeny konektor s tim druhym, aby tam sel proud a vysledkem je fungujici central i alarm.. Doufam, ze to neshori.. #-o
lajosek2

Vygenerováno za 0.112 sekund

Login