Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Nový asistent clubové kanceláře

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 09:33 #114969

• Sindeon VW
  • Avatar uživatele Sindeon VW Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 909
Milí téčkaři, trasportéráci, klubáci či prostě jen přátelé,

Všechno v životě podléhá neustálé změně a clubová kancelář Transporterclubu není v tomto ohledu žádnou výjimkou z pravidla. Po dvouletém působení v roli clubového asistenta odvedou brzy Ondru Pláničku (Ondra VW) studijní povinnosti do zahraničí a možnost usednout na jeho místo jsem dostal já. Aby byla zaručena co nejsnazší návaznost, jmenuji se také Ondra, Ondra Šindelář. Zde na fóru mě budete potkávat s nickem „Sindeon VW“.

S některými z Vás jsem v kontaktu již týden prostřednictvím clubového mailu, vyřizuji Vaše objednávky, registrace, členství a vůbec veškeré dotazy, se kterými se běžně na kancelář obracíte. V tomto se nebude měnit nic, to Vám slibuji a zaručuji. Změna bude snad jen v tom, že dveře kanceláře pro Vás teď budou otevřeny od pondělí do pátku pravidelně od 9:00 do 17:00 a všechen můj čas v této době bude patřit jen a jen práci pro Club a tedy pro Vás.

Co určitě měnit nechci, je nabídka, abyste se neváhali obrátit na kancelář s jakýmikoliv nejasnostmi nebo dotazy, ale budu rád i za prosté přátelské popovídání. Nejsnazší formou je samozřejmě clubový mail: club@transporterclub.cz nebo telefon: 775 369 389. V blízké budoucnosti připravujeme ale i využití dalších platforem, především pak sociální sítě jako Facebook, Google +, Twitter nebo YouTube. Těším se však na každou osobní návštěvu a seznámení s Vámi, ať už přímo v kanceláři nebo při příležitosti některého ze srazů.

Další věcí, která se v blízké době bude měnit, a se kterou máme nyní plné ruce práce, je podoba clubového webu. Chceme změnit jeho vzhled, chceme jej oživit, chceme, aby byl přehledný, a chceme do něj zakomponovat několik nových prvků. Jedním z příkladů za všechny je modernizace e-shopu. Modernizovat však chceme ve smyslu uživatelské přívětivosti vytváření objednávek, nikoliv zvyšování cen.

Jedním z projektů, v jehož začátku právě stojíme je započetí Klubové kroniky. Chceme zmapovat činnost klubu od založení po dnešní podobu a vytvořit tak ucelený dokument zachycující stopu Clubu – Vaši stopu – v historii a jeho další směřování do budoucnosti.

Mnohem větší prostor na stránkách dostanou Téčka. Máme na fóru přímo studnici informací a skupinu lidí, kteří těmto specifickým vozům rozumějí dost možná nejvíce v téhle zemi. Určitě pro ně mají ale největší pochopení a lásku. Rád bych tyto Vaše informace, poznatky a zkušenosti využil k tomu, abychom Téčka lépe prezentovali i na clubovém webu. Při tom se ale neobejdu bez Vaší pomoci a spolupráce.

Rád bych také otevřel cestu pro ty z Vás, kteří rádi píší a mají co říct, aby se mohli prezentovat přímo na clubových stránkách a nemuseli se se svými texty třeba jen skrývat na fóru.

Samozřejmostí je pokračující systematická a mravenčí práce při získávání nových partnerů pro Club. V současnosti jsme na začátku zajímavé vize s velkým potenciálem pro Vás, ale především protože jsem pověrčivý a protože je vše opravdu na samém začátku, nechci a nemohu v tuto chvíli prozradit více…

Na spolupráci, setkávání a seznamování se s Vámi se těší

Ondra „Sindeon VW“ Šindelář, nový asistent clubové kanceláře
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 09:58 #114972

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Seš blondýna? :)
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 10:01 #114974

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Vítej ve funkci, vítám Tě mezi námi a věřím, že budeš pro Club přínosem. Snad mluvím za vwšechny, když napíšu že i my se Ti budeme snažit být vwšemožně nápomocni.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 10:47 #114976

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator

Maršoun napsal: Seš blondýna? :)

Vlasama rozhodně ne, rozumem a povahou SNAD ne. :-) )

lada t5 napsal: Vítej ve funkci, vítám Tě mezi námi a věřím, že budeš pro Club přínosem. Snad mluvím za vwšechny, když napíšu že i my se Ti budeme snažit být vwšemožně nápomocni.

Díky moc, těším se vwšechno. ;-)
Clubový asistent

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 11:48 #114984

• Ondra VW
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 1
Já bych se rád rozloučil :)

Ty dva roky s Vámi byli neuvěřitelná sranda a bavilo mě být clubový asistent. Bohužel se chystám od května do zahraničí a od dalšího semestru budu studovat na zahraniční fakultě, tak bych se nemohl clubu věnovat, tak jak bych chtěl :)

Stále se tady na fóru budu objevovat jako administrátor, který se bude věnovat spíše technickým věcem ohledně stránek a fóra. Ale všechny věci, které se týkají clubu už má na starosti nový Ondra.

Vím, že je club v dobrých rukou a určitě se máte na co těšit.

Doufám, že se ještě potkáme na nějakém sraze.

Mějte se Ondra
Clubový administrátor D:_)9

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 12:02 #114985

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Tak, starý Ondro, se slzou v oku se s Tebou loučím, přeji Ti vwše nej nej do dalšího života, studia, kariery. Užij si své vzdělávání v dálném Ulanbátaru, kam zajisté směřuješ kvůli studiu Mongolštiny, a pevně věřím, že časem pořídíš i své Téčko a začneš jezdit za pár let na srazy.
Tam bude děda Lada T5 a děda Balonek berlemi postrkovat kulícího se dědu Maršouna v hromadě hranolek obklopeni hysterickými pokřikujícími důchodci a Ty pak můžeš svým dětem ukázat staršiny kmene Transporterclubu................
Čau chlape, měli a máme Tě rádi.
Hyundai Getz

Přílohy:

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 12:50 #114989

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
  • TCCT - Transporterclub Caravan Team
  • Obdržená poděkování 226
Ondro Pláničko, přeji ti hodně štěstí do dalšího studia a doufám ,že se časem vrátíš zase zpět do ČR . Novému Ondorovi přeji hlavně chuť do práce a pořádný nervy.
TCCT - Transporterclub Caravan Team
VW Multivan T6 Edition 30 2,0 TDi 150 kW DSG - prodáno

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 13:55 #114997

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Ondro I. :-)
Za sebe děkuji za to, jak jsi to tu vedl, je za tebou vidět moře dobře odvedené práce. No neni nad Pláničkovu metódu.
Je mi líto, že nás opuštíš, ale jsem rád, že jsem tě mohl poznat osobně i když blondýnu jsem si představoval fakt jinak. ;-)
Do dalšího studia Ondro, jen to nej nej nej a koukej se někdy ukázat na sraze, nebo si tě najdeme a víš, že NÁS je hodně. D:_)5 D:_)5 D:_)5 D:_)5 D:_)5

Ondro II. :-)
Blondýna, neblondýna, prostě budeš blondýna, stejně jako Ondra I. tak a máš to... ;-)
Ne, vážně... Jako moderátor sekce T4 tě tu vítám za moudřejší polovinu clubu. Jsou tu ještě pětkaři,ale to jsou snílci... poznáš sám. :mrgreen:
Ondra I. ti nasadil pomyslnou laťku hodně vysoko, takže to nebudeš mít moc jednoduchý.
Přeji ti hodně zdaru a nadšení, hlavně to nadšení aby ti vydrželo co nejdéle.
P.S. Nenech se moc rychle zkazit, páč tady to je hrozná sebranka. :lol:

Dědku T5 "LaďaT5"
Ty jsi hrozná sviňa... :rofl:
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

Naposledy změněno: od Maršoun.

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 16:07 #115013

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
Jo, Dušane, jak jsi si mě vychoval, takového mě máš. Holt jaký král, takoví poddaní................ :-" :-" :-" :-"
Hyundai Getz

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 17:58 #115026

• myšák
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Ondro ty naše bývalá blondýnko, rád jsem tě poznal a budeš nám všem chybět, no není loučení jako loučení však ty zas někdy někde budeš a tak tě neztrácíme na 100%
Ondro ty naše nová blondýnko, vítej mezi bandu pacošů a přeju pevný nervy který budeš potřebovat bo někdy je to mezi náma pěknej matroš :rofl:
Tak ať se ti daří OK!

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 18:21 #115033

• myšák
  • Návštěvník
  • Návštěvník
jéé tak ještě jednou i já za sebe bo myšák se chová jak samostatná jednotka :lol:
takže Ondrášku náš mladý (starý) ještě jednou hodně nej nej úplně všeho bo není třeba troškařit zasloužíš si to za to jak ses o nás staral a za to jaký seš OK!

pro nového Ondru
moc si jich nevšímej všichni jsou to vtipálci, ale jinak úžasní lidičkové, občas by sice nezaškodilo jim objet ty jejich papule lepící páskou (chybí mi smajloš se zipem na hubě), ale to jenom proto, že pak už člověka ze smíchu bolí úplně všechno, jsou to kluci wveselí \:D/ přeji ti, aby se ti mezi náma líbilo a kdyby ses nudil tak zítra je véča v Blansku bo tady jde většina akcí přes břuch :lol:

myšáková

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 19:32 #115041

• worxe
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 26
Ondro 1 , přeji mnoho zdaru v novém životním projektu a doufám, že se ještě někdy potkáme. D:_)12

Ondro 2 , tobě zas mnoho zdaru v nové nelehké funkci D:_)12
???

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 21:57 #115067

Ach jo :-( změny jsou život, takže pěkné poděkování OP :-) za super práci, hodně štěstí a úspěchů při studiu i v "novém" životě a pro OS :-) se už těším až se budu moct zastavit persönlich v kanceláři. No a též hodně štěstí s "drsnými" clubáky :-)
Kluci držte se ;-)

Sent from my iPad using Tapatalk

Nový asistent clubové kanceláře 08. bře 2013 23:01 #115074

• Dafino
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 9
Nemám rád loučení, jak by řekl jeden malej modrej :lol: , jináč ti taky Ondro VW přejem za náš D:_)1 zapadákov hodně zdaru v dalším studiu s poděkováním za odvedenou práci v D:_)1 Tclubovémcanclu a doufáme že se někde na sraze uvidíme.

A vítáme zde nového Ondru al. Sindeona VW s přáním ať se ti mezi pacoši líbí (a nenech se moc od té D:_)1 bandy otravovat :lol: )
D:_)1 T4 2,5 TDI 75KW 1996 Mazel \:D/ D:_)1 d:_( \:D/
D:_)1 T4 2,4 D 1991 (Šedík) d:_ ( Dříč Umřel

Nový asistent clubové kanceláře 11. bře 2013 22:37 #115275

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
Přátelé,

nevím, jak to vypadá, když vás doma přepadne URNA, ale už vím, jak to vypadá, když se vám do dveří vhrne Transporterclub. Pracovní morálku narušit a barvu mého účesu zkontrolovat si totiž dnes do kanceláře přišli pánové Seikel a kunec. Za odměnu dostali kafe (ano, konečně jsem se naučil obsluhovat kávovar) a fotku na zeď slávy. :-)
Clubový asistent

Přílohy:

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.268 sekund

Login