Milí téčkaři, trasportéráci, klubáci či prostě jen přátelé,
Všechno v životě podléhá neustálé změně a clubová kancelář Transporterclubu není v tomto ohledu žádnou výjimkou z pravidla. Po dvouletém působení v roli clubového asistenta odvedou brzy Ondru Pláničku (Ondra VW) studijní povinnosti do zahraničí a možnost usednout na jeho místo jsem dostal já. Aby byla zaručena co nejsnazší návaznost, jmenuji se také Ondra, Ondra Šindelář. Zde na fóru mě budete potkávat s nickem „Sindeon VW“.
S některými z Vás jsem v kontaktu již týden prostřednictvím clubového mailu, vyřizuji Vaše objednávky, registrace, členství a vůbec veškeré dotazy, se kterými se běžně na kancelář obracíte. V tomto se nebude měnit nic, to Vám slibuji a zaručuji. Změna bude snad jen v tom, že dveře kanceláře pro Vás teď budou otevřeny od pondělí do pátku pravidelně od 9:00 do 17:00 a všechen můj čas v této době bude patřit jen a jen práci pro Club a tedy pro Vás.
Co určitě měnit nechci, je nabídka, abyste se neváhali obrátit na kancelář s jakýmikoliv nejasnostmi nebo dotazy, ale budu rád i za prosté přátelské popovídání. Nejsnazší formou je samozřejmě clubový mail:
club@transporterclub.cz
nebo telefon: 775 369 389. V blízké budoucnosti připravujeme ale i využití dalších platforem, především pak sociální sítě jako Facebook, Google +, Twitter nebo YouTube. Těším se však na každou osobní návštěvu a seznámení s Vámi, ať už přímo v kanceláři nebo při příležitosti některého ze srazů.
Další věcí, která se v blízké době bude měnit, a se kterou máme nyní plné ruce práce, je podoba clubového webu. Chceme změnit jeho vzhled, chceme jej oživit, chceme, aby byl přehledný, a chceme do něj zakomponovat několik nových prvků. Jedním z příkladů za všechny je modernizace e-shopu. Modernizovat však chceme ve smyslu uživatelské přívětivosti vytváření objednávek, nikoliv zvyšování cen.
Jedním z projektů, v jehož začátku právě stojíme je započetí Klubové kroniky. Chceme zmapovat činnost klubu od založení po dnešní podobu a vytvořit tak ucelený dokument zachycující stopu Clubu – Vaši stopu – v historii a jeho další směřování do budoucnosti.
Mnohem větší prostor na stránkách dostanou Téčka. Máme na fóru přímo studnici informací a skupinu lidí, kteří těmto specifickým vozům rozumějí dost možná nejvíce v téhle zemi. Určitě pro ně mají ale největší pochopení a lásku. Rád bych tyto Vaše informace, poznatky a zkušenosti využil k tomu, abychom Téčka lépe prezentovali i na clubovém webu. Při tom se ale neobejdu bez Vaší pomoci a spolupráce.
Rád bych také otevřel cestu pro ty z Vás, kteří rádi píší a mají co říct, aby se mohli prezentovat přímo na clubových stránkách a nemuseli se se svými texty třeba jen skrývat na fóru.
Samozřejmostí je pokračující systematická a mravenčí práce při získávání nových partnerů pro Club. V současnosti jsme na začátku zajímavé vize s velkým potenciálem pro Vás, ale především protože jsem pověrčivý a protože je vše opravdu na samém začátku, nechci a nemohu v tuto chvíli prozradit více…
Na spolupráci, setkávání a seznamování se s Vámi se těší
Ondra „Sindeon VW“ Šindelář, nový asistent clubové kanceláře