Ahojte,
snad nezakladam duplicitni vlakno, nikde jsem o tom zatim nic nenasel.
Premyslim nad koupi Multivanu T5, po precteni nejruznejsich recenzi a konzultacich mi nejlepe vychazi motor 1.9:
2.0 132kW - naprosta smrt z duvodu vyrobni vady chladice a nasledne vymeny motoru, opravdu to dela KAZDY kus?
2.0 103kW - slabota, na Caravelle dobry, ale Multivan a jeste nalozeny (cca 400kg bez posadky) to pry temer neutahne
2.5 - vsechno ma dost projevujici se vady a zere to snad i decka s aktovkama kolem cesty
1.9 - vykonove zadny zazrak, ale naklad utahne a mel by byt nejspolehlivejsi
Jenze jak tak koukam, tak zminena 1.9 se prodava temer vyhradne ve verzi Startline - pochopil jsem, ze je to vic Caravelle s kolejnicema nez Multivan - chudsi vybava, mene odhlucnene, horsi podvozek atd. Objevi se i Comfortline, ale se soupackami pouze na jedne strane a to je kamen urazu.
Bavil jsem se znamym mechanikem co uz Multivana ma a pry dodelat druhe soupacky neni zadny velky problem, auto je na to v podstate nechaystano a investice cca 30k. Co si o tom myslite? Absolvoval to nekdo?
Veskere me poznatky berte s rezervou, jsou to co jsem jako ITak vycetl na netu tak jsem klidne neco nepochopil nebo nedostudoval.
Mockrat diky za rady a zkusenosti.
Zbynek