Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T5 - Koroze

T5 - Koroze 18. zář 2017 12:31 #179860

Díky. Tak to zkusím.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T5 - Koroze 06. říj 2017 12:17 #180327

Tak mi reklamaci nepřijali, že prý je to ztráta času, chybí dvě prohlídky ve značkovém servisu a jakýkoliv zápis o stavu karoserie (v serviskách i v intranetu VW. Jedině prý doložit faktury, že nějaké vady laku byly zjištěny. Importér mi sdělil, že se mu nepodaří je získat. Takže prozatím asi nějaká samodomo oprava postižených míst. Nejradši bych se domluvil přímo s výrobcem, ale to nevím, jak se dá udělat. Ve VW mi po telefonu řekli, že reklamace jedině u značkových servisů.

T5 - Koroze 21. čec 2021 11:21 #202803

Nazdar chlapi, kvetou mi blatníky a na technické už měli blbé kecy (zatím). Chci to dát do kupy a zvažuju buď koupit novou druhovýrobu s pozinkem (galvanikou) nebo jetý originál. Oboje varianty pak samozřejmě nastříkat. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky Zdeněk

T5 - Koroze 24. zář 2021 09:57 #203701

• kobližek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 7
Nejlíp koupit starší v TOP stavu a ty olakovat
California EXCLUSIVE
EXSilvervan T5 multivan
Caravelle 91 SYNCRO prodáno ZX6R 00 Nubira00 lpg Mrtvolka na vrakáči

T5 - Koroze 21. srp 2022 15:04 #207143

• mourek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 21
Tak mám T5, 2012 a 170 000 km. Letos jsem si to trochu prohlédl a nestačil jsem se divit. Úplně stejné jak tu před mnoha lety psal nějaký člen higiss, odkaz níže.
Přesně u šoupaček pod tou přelepkou, pak na dalších pár místech dole u těchto dveří. Zadní dveře masakr, pod značkou je asi 6 míst. Pak lemy. Všechno takové orezlinky na povrchu, po očištění na čistý plech plocha 1 - 4 cm2. Sem tam už zažráno, takže nešlo očistit úplně.
Rozebral jsem zadní dveře, abych mohl sundat osvětlení SPZ pod kterým to rezlo. Pod SPZ to také pěkně rezlo.
Část auta aktuálně vyčištěná a zatřená co nejlíp to šlo (vybroušeno pěkně na čistý plech, natřeno brunoxem, lakem a stříknuto bezbarvým) jsem zvědavý, jak rychle to vyleze.

Nicméně jsem pěkně otrávený, snažím se tomu autu věnovat péči a ono tohle. Ty lemy kde lak oprýskne kamínek je moje chyba, měl jsem to hlídat (holt jsem si naběhl, že to ručně nemiji). Jenže ty dveře mě dostaly ...

www.transporterclub.cz/forum/exterier/23...oze?start=120#134010
VW Multivan 2,0 BiTDI 132kW/180k, 4motion, 7st. DSG

Naposledy změněno: od mourek.
Vygenerováno za 0.091 sekund

Login