Ahoj, snažila jsem se tu téma najít, ale bez úspěchu - nebo tu neumím vyhledávat, protože si myslím, že už jste to tu jistojistě řešili - jako všechno

Tak případně prosím o přesměrování na onu diskuzi.
Jde mi o bezpečnost při potenciálním nárazu. Viděla jsem crashtesty a jakékoliv předměty v autě volně ložené mohou být fatální (i blbý deštník může prorazit krk). A proto se ptám...
Kdo máte v Transporteru řešenou domádo vestavbu, jak řešíte bezpečnost? Aby se to celé nesesunulo při nárazu dopředu a nerozpůlilo posádku vejpůl? Jak s ostatními věcmi?
Jde mi o to, že budeme hodně cestovat, spát v autě, prostě nomádění. Transporter v dlouhé verzi, v druhé řadě nechané dvě sedačky (kde se bude vozit náš malý synek) a za druhou řadou udělané ležení.
Jak ukotvit postel, kam a jak skládat zavazadla (spoustu věcí pod postel, ale když nebude pevná postel, tak to neřeší problém). A zbytek prostoru - přece jen je v tomhle autě všechno "v luftě". Jasně, gumicuky a pod., ale co další vychytávky - ochranné sítě, mříže apod. Máte zkušenosti? Co používáte a jak?
Díky moc!