Možná je někdo další, kdo si omylem objednal novou T6.1 a nenakonfiguroval sedačku s loketní opěrkou. Řešením je objednání zadní části sedačky (cca 12tis bez DPH), loketní opěrky (cca 4tis bez DPH) a nějaká práce mechanika (4-6hodin). Moje verze vozu má sedačku výškově stavitelnou s bederní opěrou. Dle katalogu VW mám verzi s přípravou pro loketku, v molitanu mám díru, v rámu závit, ale chybí ta „kostka“ na kterou se loketka přidělává. Stačila mi loketka pro pravou ruku. Pídil jsem se po levnější variantě a ta je následovná. Omlouvám se, ale nefotil jsem každý krok, ale i tak doufám, že to někomu pomůže.
Loketní opěrka + šroub + kryt objednáno ve VW cca 4tis Kč bez DPH
Sadu pro montáž („kostka“ díl + šrouby + matky, imbus) jsem objednal na Ebay za cenu 60GPB s poštou + DPH a CLO a poplatek za vyřízení Českou poštou, suma celkem 2500Kč. Sada obsahuje 2kusy, pro montáž na obě stany sedačky.
Práce asi 30min, malá gola sada, plochý klíč, imbusy, kleště, trafo pájka, páčidlo na interiérové příchytky, odhodlání
Demontáž sedačky z auta, 4x šroub + odpojení konektoru
Sundat spodní zadní plastový dekl, vytrhnutím
Nejhorší je asi demontáž a montáž potahu, aby nebyl zvlněný nebo se někde netrhnul:
Ve spodní části pod opěradlem se rozpojí podélný plastový zámek, který zajišťuje natažení přední a zadní části potahu.
Následovalo rolování potahu směrem nahoru. Potah má v přední části (mezi zády a bočnicemi) takové „Céčka“, kterými je přední část potahu tlačena k zádům. Potah s poutkem drží Céčkem ke kostře sedačky, ty je potřeba trochu otevřít, odepnout, aby se potah dal dále rolovat. Myslím, že jsem odepnul celkem 4 „Cečka“
Opatrně vyndat 2 plastové příchytky ve spodní části, které drží zadní desku pod potahem. (Já to neudělal a příchytka mi praskla a desku jsem si trochu ohnul...).
Trochu odsunut molitan, aby bylo možné najít díry pro uchycení kovového dílu „kostky“.
Jedna díra v kovové kostře sedačky mý závit, druhá nemá.
Po montáži držáku očistíme odrolenou barvu a vrátíme molitan přes „kostku“, vrátíme a přichytíme zadní desku a začneme potah rolovat zpět a postupně přichytávát „Céčka“ zpět ke kostře sedačky, aby potah byl ve finále napnutý.
Ve spodní části zamkneme opět plastový zámek potahu a nacvakneme plastový kryt.
Do potahu je potřeba vytvořit díru. (Potah s dírou se ani nedá koupit.) Já to dělal pomocí trafo pájky, není to kulaté, ale je to zapečené a nemělo by se to párat. Na YouTube jsou videa, kdy vezmou kulatinu, nahřejou autogenem a natlačí horkou kulatinu na potah. Určitě nedoporučuji to řezat nebo stříhat.
Jakmile máme díru v potahu, můžeme konečně nasadit objednanou loketku, zašroubovat imbusový šroub a nasadit plastový kryt. Sedačku vrátíme do auta zapojíme konektor, dotáhneme 4 šrouby a můžeme si jí začít užívat
Koupil jsem si i lepidlo na závity, ale nepoužil jsem to. Matky v sadě mají vložku, tak to snad bude držet. Originál šroub na loketku je 12ti hran, ten dodávaný v sadě je imbus.