Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Výměna přepážky

Výměna přepážky 02. kvě 2022 10:08 #206178

Ahoj,

nenašel jsem podobné téma ale je dost možné že jsem hledal špatně.

Chci koupi T5 ale plno je jich s přepážkou z holandu, chtěl bych ji oddělat a dát normální druhou sadu sedadel.
Pokud pominu stk což není uplně problém je něco na co si dát pozor? jde to vůbec? Díval jsem se že jsou přepážky různé, u jedné je sedadlo součástí přepážky jinde se mi zdá že je samostatně.

Předem díky za jakoukoliv odpověď

Pablo

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Výměna přepážky 07. kvě 2022 21:47 #206252

• Mařík
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 22
Ahoj,
já mám T5 trasportéra vpředu sedadlo řidiče a dvousedadlo pro spolujezdce, přepážku mám dělenou - spodní a horní díl, oba jsou odnímatelné.

Jirka M
VW - T5 103kW POHOTOVOST

Výměna přepážky 08. kvě 2022 07:27 #206253

• ooloo
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
Zdar. Pokud si přivezeš auto z venku tak v dokladech máš stejně napsaný počet míst. Tedy pokud to nebude multivan kde se uvádí tuším 3-7. Navíc pokud to auto bude vedené jako N1 - nákladní, tak musí mít přepážku. Záleží co je v dokladech.

Výměna přepážky 08. kvě 2022 13:15 #206255

Presne tak, zalezi, co sa napise pri prihlasovani po dovoze. Napr. Ja mam v malom pezotovi N1(5 miest) na stk sa chlapec potešil, chyba vám prepážka, nemôžem dokoncit prehliadku. Hovorim pozrite sa pod ciaru do vynimiek(len zoznam paragrafov) odbehol pozriet a vratil sa: mate pravdu, ospravedlňujem sa. Základom pri dovoze je napísať tam všetko, co chceme aby tam bolo.

Naposledy změněno: od oltcitak.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.142 sekund

Login