Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Málo fouká

Málo fouká 26. čen 2017 11:25 #177990

• Dudycha
  • Avatar uživatele Dudycha Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Dobrý den,
Na našem firemním t6 divne fouká klima/topení. Bud fouká malo, nebo fouká do prostoru kde se nachází mechanizmus(u spolujezdce nad nohama), a nekdy funguje normalne, ale to je malo kdy, v servisu udělaly diagnostiku, nejaky kontroly, ale na nic nepřišli. Nemá nahodou nekdo z Vas s tímto problémem zkusenost? Ted v létě je to hodně nepříjemné :).

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Málo fouká 05. zář 2022 11:53 #207273

• Lazzo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Presne toto iste robi aj mne. Ale vzdy az po dlhsej jazde, cca 3+ hodiny. Bol som s tym v servise, v pamati zavad nie je nic, skusali popreklapat klapky- vsetko funguje, odtok kondenzu je v pohode, ventilator funkcny vo vsetkych polohach. Je to v lete - ked sa robia dlhe trasy fakt opruz. Dve hodiny je vsetko v pohode, potom sa zacne v kabine ohrievat, a neda sa s tym nic robit. Mam manualnu klimu, a nepomohlo ani vypnutie, skusal som aj prepinat smer vzduchu, ale vysledok nulovy.

Málo fouká 19. zář 2022 10:25 #207350

• Kolis
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Podařilo se někomu přijít na příčinu? Přesně tohle už začala dělat i moje T6, vždy po dlouhé jízdě.

Málo fouká 04. říj 2023 10:47 #210174

• Kolis
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Nepřišel někdo náhodou na příčinu? Děje se mi to čím dál častěji, při delší jízdě klima střídavě fouká normálně a z ničeho nic minimálně, v autě začne být vedro a třeba za 20 minut se zase rozjede, takhle stále dokola.

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.120 sekund

Login