Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: VW T6 manualna klmatizacia

VW T6 manualna klmatizacia 31. čec 2021 22:32 #202858

nazdar

ak mozem mal by som otazku ohladom klimatizacii na multivan t6 rv 2018
auto som vcera priniesol z nemecka ...pocas cesty bolo teplo tak klima bezala na plne obratky ale ked uz zacalo byt vecer vonku chladnejsie tak som ju vypol a mam pocit ako by bola stale zapnuta....dnes som to pozeral a ked je ventilator vypnuty citit fukanie cez prieduchy ale ako zapnem ventilator na prvy stupen citit studeny vzduch ale klima je vypnuta...
je to normalne ...vopred dakujem za kazde info

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od octavia555.

VW T6 manualna klmatizacia 01. srp 2021 21:29 #202862

• jjirka
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 69
vyzkoušet za teplého počasí a je jasno , nebo exaktně - použít teploměr přímo do průduchů

VW T6 manualna klmatizacia 03. srp 2021 11:49 #202885

čau mám transportér T6 rok 2018 a taky manuální klimatizaci. Když mám nasměrovaný tok vzduchu na přední sklo a zapnu větrák automaticky se mi spustí klima a i když jí vypnu tlačítkem tak sice kontrolka zhasne ale klimatizace pořád běží. Je tam zřejmě nějaká chyba. Když mám proud vzduchu nasměrovaný jinam než na přední sklo - na nohy, dopředu.....tak vypínání a zapínání klimy tlačítkem normálně funguje. Jestli jste to někdo nějak vyřešil budu vděčný za radu, je to vopruz. Miloš.

VW T6 manualna klmatizacia 03. srp 2021 12:33 #202886

Přesně jak píše Krtek. Chová se tak i u mě T6 1019. Je potřeba nefoukat na sklo a pak to běží OK.

VW T6 manualna klmatizacia 03. srp 2021 20:41 #202893

• jjirka
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 69
Pravděpodobně jde o funkci rychlého odmlžení čel. skla - automaticky spíná kompresor ( i v zimě ) - přepnout jinam než na samotné sklo by mělo pomoci

VW T6 manualna klmatizacia 04. srp 2021 14:06 #202903

čau Jirko, tu funkci automatického zapnutí klimy na odmlžení chápu, co mi ale hlava nebere je nemožnost klimu vypnout tlačítkem - po stlačení kontrolka zhasne, ale klima pořád běží. .

VW T6 manualna klmatizacia 04. srp 2021 15:52 #202904

presne ako pisete...neskusal som prepinat polohy fukania ale najdolezitejsie je zrovna fukanie na predne sklo aby sa nerosilo...skusim sa spytat v servise ale pochybujem ze sa to bude dat vypnut ale dakujem za kazde info...hned mi to je jasnejsie

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.132 sekund

Login