Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Multivan 2,5tdi 128kw BPC

Multivan 2,5tdi 128kw BPC 25. čen 2024 20:06 #211366

Zdravim chcel by som sa opytat ci nema niekto skusenost s motorom BPC 2,5tdi 128kw rok 2008...auto pada do nudzaku a cuka pri akceleracii hlavne v zatazi do kopca...
Tak vyhodi chybu P0299 presiel som egr dpf cely vyfuk vahu vzduchu zvody n75 ale uz si s tym neviem rady ak by niekoho nieco napadlo budem vdacny pekny den

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Multivan 2,5tdi 128kw BPC 27. čen 2024 05:26 #211371

Čau podle chyby je nízký tlak plnění , zajeď k někomu na diagnostiku a zkontroluj kanál 11 , ty můžeš doma projít podtlakové vedení od regulační baňky turba po ventil a dal , pak podtlakovou zkouseckou můžeš zkontrolovat od ventilu n75 těsnost hadičky i membrány reg.ventilu na turbu , nebo jestli na něj vidíš dej prst na něj jak tlačí za regulaci a ať ti někdo nastartuje má se nastavit na maximální tlak plnění, když to neudělá je ko podtlaková hadička nebo banka nebo n75 nebo je venvitr turba zakorbonovana regulace a podtlak ji nepřemůže, a když se nastaví tak tou diagnostiku uvidíš jak to plní v horsim případě jsem už zažil že praskla hridelka turba i když to olej nezralo
Wv Multivan t6
Vw Caravelle 1.9 TDi BRS (prodáno)

Naposledy změněno: od Jirkawrc.

Multivan 2,5tdi 128kw BPC 01. zář 2024 06:58 #211566

• Jorky
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Podľa veľa ľudí blbosť, ale mne to robilo a našiel som na youtube ruské video, mimochodom odkaz som dával priamo v T5 fóre, kde rus hovorí, že mu nesvietilo tretie brzdové svetlo, našiel zaoxidovanú svorkovnicu vzadu na boku(asi pravom), vyčistil + wd40 potom pokračoval ďalej a našiel opäť zaoxidovanú svorkovnicu na snímači polhy brzdového pedálu, urobil to isté a auto mu začalo ísť. Ja som to urobil iba na tom snímači a odvtedy mi auto ide bez problémov. Samozrejme som predtým vymenil turbo, intercooler no cca veci za 2000eur a nič nepomohlo. No od vyčistenia svorkovnice na tom snímači uz žiadna porucha.

Multivan 2,5tdi 128kw BPC 20. led 2025 23:26 #211904

Ahoj,
bude to zasekávající se regulace turba. Ideálně vyčistit zkontrolvat a rozhýbat, ale čeká tě spíš orginální nikoliv repas turbo.

S pozdravem Honza

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.178 sekund

Login