Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Zadní ventilátor multivan

Zadní ventilátor multivan 30. čec 2024 16:56 #211487

• Pavel6236
  • Avatar uživatele Pavel6236 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj všichni, rád bych se zkušenějších zeptal na radou ohledně nezávislého topení. Mám prvním majitelem namontované webasto thermo top c a ovladač 1533. Mám multivana 5.1 a můj dotaz zní, jestli když se sepne ventilátor webasta tak se spustí i zadní rozfuk na zadní sedačky nebo jen přední. V zimě, když jsem předehříval motor a interiér jsem to nějak neřešil protože když jsem k autu přišel bylo rozmrzlé a bylo v něm teplo. Nyní jsem na dovolené v Itálii s rodinou, kdy v autě i spíme. Tedy používám na ofuk v teple noci pouze ventilátor. Vzduch mi fouká ale pouze ve předu a stropní výdechy nic, i když mám zapnuto a svítí mi ve předu tlačítko rear. Jestli je to normální nebo někde hledat závadu. V zimě jsem měl problém, že mi ventilátor nešel žádný ale jen špatná pojistka. Jestli má třeba někde i druhou pojistku pro ofuk v zadu ? Když nastaruju jede vše normálně i v zadu. Děkuji.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Zadní ventilátor multivan 02. srp 2024 16:03 #211493

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 213
Nemam 5.1, ale myslim ze to je stejne - ThermoTopC je normalne v kazdem aute jako prihrev, pouze se predelava aby fungoval i jako nezavisle topeni. Me teda webasto pousti pouze predek - ono je to asi schvalne, protoze vetraky jsou zasadni zrout baterky a kdybys tocil i zadkem tak se ti doba topeni zkrati na polovic.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Zadní ventilátor multivan 14. srp 2024 14:22 #211532

• Hedva
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj,

Měl jsem podobný problém na T5 Multivan. Klima vepředu šla a vzadu z horních výdechu nic nešlo. Problém byl v pojistce. Nějaký umělec tam dal místo 30 jen 10. Technik mě říkal že by problém mohl být i klapce nebo ventilátoru co ženě vzduch dozadu.

Zadní ventilátor multivan 14. srp 2024 14:40 #211533

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 213
Zadni topeni ma vlastni ventilator v kufru a ten webasto proste nepousti. Co se tyce klimatizace, tak me strop taky nefungoval - pak jsem rozdelal pravy D sloupek a tam je od spodniho vetraku/vymeniku nahoru do stropu roura, ktera ale rada vypadava takze vzduch pak fouka do strechy, misto do vydechu.. to nic nemeni na tom, ze webasto proste pousti vetrak akorat v palubce.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.140 sekund

Login