Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat????

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 21. led 2012 15:42 #88768

lada t5 napsal: A jaké máš ovládání? Přes mobil nebo dálkou?

Dálka od VW.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 21. led 2012 15:43 #88769

• Vendys
  • člen clubu
  • člen clubu
  • TCCT - Transporterclub Caravan Team
  • Obdržená poděkování 231
Láďo určitě má dálku , já tam jedu příští týden.
TCCT - Transporterclub Caravan Team
VW Multivan T6 Edition 30 2,0 TDi 150 kW DSG - prodáno

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 22. led 2012 22:11 #88885

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Co to stojí,ta přestavba z příhřevu na dálku od VW u TDIChipa?
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 23. led 2012 07:57 #88899

• mulťa
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 169
<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/viewtopic.p...9estavba+topen%C3%AD ">viewtopic.php?f=38&t=3289&hilit=p%C5%99estavba+topen%C3%AD<!-- l -->

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 26. led 2012 20:56 #89306

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Diagnostický program a interface na bufík: http://members.chello.nl/~t.bloem/defen ... tup_GB.exe

jak spočítat ztrátu napětí: http://www.ekoproud.wz.cz/v_prurez.htm

zamklé topení? Odblokovat topení jde vagem kanál tři na transportera přizpůsobení kanál 3 nová hodnota 1 uložit a hotovo
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 20. úno 2012 21:03 #91922

http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 37713.html

doporucuji, vyzkouseno, ovladam to gsm lokatorem, mam danou pevnou dobu 30min, je to jednoduche a levne reseni

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 27. úno 2012 12:03 #92484

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Nové menu v maxidotu: Zapnout bufík-přestavba přhřívače na nezávislé topení pouze elektronicky,žádné kabelování okolo přihřívače,jen jednotka k budíkům.
Lze zkombinovat s dálkovým ovládáním,které dokoupíte.

http://www.canshack.de/german/can-bus-m ... eater.html

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 30. zář 2012 18:38 #104427

• dewq
  • Uživatel
  • Uživatel
  • PORTAGE- přeprava vozíčkářů
  • Obdržená poděkování 0

carel napsal: Pokud bys chtěl dálku nebo Gsm dálku , mohl bych zkusit Ti dohodnout montáž někde poblíž Brna . V Praze mám možností montáže několik.
S hodinkami z T5 moc zkušeností nemám , pokud by Ti chodily jen analogově, tak bych Ti k nim mohl dodat Wbusový modul . Bylo by to elegantně vyřešené.

prosím, mám T4 r.v.199 uměl byste mi prosím pomoci sehnat a namontovat nezavislé topení? děkiji předem.
Transporter T4 2,D, Transporter T4 2,5 TDI, Transporter Shutle T5 2,5 TDI 128 KW

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 04. říj 2012 18:32 #104603

• kawa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 5
Transporter T5 - 2,5TDI 96kW + pár věcí + ProfiTuning soft (267hp, 576Nm) (ex)
Transporter T6 - 2,0TDI 110kw + ProfiTuning soft na full
BMW 535D - 400hp, 840Nm
Sprint project - Felicia 1,6 :D GaragePower racing team

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 07. říj 2012 22:28 #104736

• Mehlo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 6
Koupil jsem jej před nějakým časem (pán jich prodává víc), ale zatím jsem se nedostal k tomu, abych se pokusil to namontovat. První pokus najít dráty k hodinkám ve stropě naznačil, že to asi bude složitější. Nenašel jsem dráty. Pod autem jsem ještě nebyl. Chtěl bych přidat druhou baterku pod sedadlo řidiče a na tu to vzduchové topení připojit, takže toho bude víc. Tak to asi celé nechám uděl někomu, komu to půjde od ruky. Nevíte o někom v Praze a okolí, nebo od Pelhřimova na jih?

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 09. říj 2012 16:34 #104787

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
Mehlo: rozhodně se podívej třeba na webasto.cz a tam najdeš smluvní partnery pro montáž,nebo najdi zaručeně kvalitního autoelektrikáře.
Jinak Ti hrozí v nejhorším případě i požár,není to sranda,pár shořelých aut jsem viděl...

Kdyby někdo shněl,tady někdo prodává přestavbovou sadu na T5 z příhřevu na bufík,s dálkou,celý set: http://aukro.cz/webasto-sada-pro-nezavi ... 00230.html

Těchto setů existuje asi dvacet různých verzí,liší se typem jednotky mimo jiné.
Takže je třeba zvolit přesně to,co bude s Vaší T5 komunikovat,třeba set pro Tourana nemusí fungovat...

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 10. říj 2012 08:47 #104805

• kawa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 5
Já - pokud to nedopadne jinak - jsem vymyslel, že než dávat 8-10tis Kč jen za doplnění elektroniky pro sepnutí bufíka, tak radši koupím toho analoga za 10tis, k tomu na vrakáči podávačku - možná je i na tom topení, to ale nevím, no a k tomu za 700Kč dálkáč s přijímačem. Ano je to dálkáč na centrál, takže dosah malý, ale já to potřebuji zapnout z domova přes okno - cca do 15m. Bude mě to stát cca 12tis z hadicema, ale budu mít dva teplovodní. Jeden si bude zapínat motor za jízdy, druhý já na předehřev a rozmrazení před jízdou ;) Takže pokud si to nerozmyslím a zbydou korunky, v průběhu roku 2013 se do toho pustím ;)
Transporter T5 - 2,5TDI 96kW + pár věcí + ProfiTuning soft (267hp, 576Nm) (ex)
Transporter T6 - 2,0TDI 110kw + ProfiTuning soft na full
BMW 535D - 400hp, 840Nm
Sprint project - Felicia 1,6 :D GaragePower racing team

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 10. říj 2012 09:27 #104808

• Auto1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
A komu jste Tím prospěli,co!? :mrgreen:
Hele,dva vodníky,to je masakr.
Ta přestavbová sada Ti zajistí stejnou funkci,tedy jak automatický příhřev,tak dálkový předehřev,s velkým dosahem a levněji...
Nezávislý vodník vyžaduje druhou trakční aku.
Takže to je plus dalších pár tisíc...Nezávisle jedině horkovzduch,má totiž menší odběr elektřiny.

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 10. říj 2012 16:36 #104834

• K4RLOS
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Ahoj kolegové, jsem tu sice přihlášen nově, ale toto fórum sleduju už dlouho.
Mám zástavbovou sadu Webasto z Aukra (viz výše). Zařízení se spustí, bufík začne bufíkovat, ale tak po minutě nebo dvou se vypne, vychladí a tím to skončí... Jinak samotnej bufík s motorem běží a přihřívá, už jsem se o tom přesvědčil i v těchto chladných ránech. Mám pocit, že je spíš něco špatnýho na autě, mám na mysli nějaký čerpadlo, který musí honit vodu, když neběží motor... Kdyby bylo špatný, tak bufík ohřeje jen vodu, která je v něm, přehřeje se a pak se vypne. Případně by mě zajímalo, kde takový čerpadlo najdu.
Dále by mě zajímalo, jestli už někdo vyřešil deaktivaci automatickýho bufíku, protože když ráno jedu jen na krátkou vzdálenost, tak se zapne a po třech minutách vypne a zpět to samý...
Snad jsem to napsal srozumitelně, předem díky za odpověď.

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 10. říj 2012 16:48 #104835

Noo ja som to mal tiez podobne.. Neprihrievalo. Na webasto diagnostike vo webasto servise to napichli. Program ukazoval ze vodu to zohreje na 90 stupnov za 30 sekund cize blbost, bolo to obehove cerpadlo k nez. kureniu..
VW Multivan 2,5 TDI 96Kw

Vygenerováno za 0.105 sekund

Login