Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat????

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 15. srp 2014 11:07 #143139

• carel
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Vodník je z hodin ovládán v originál vestavbé po sběrnici canbus ,airtop analogově a hlavně každé topení úplně jinak vypiná
takźe nikdy nemůžou běžet přesně spolu.Kdyź spustíš teplovodní tak Ti hřeje , dokud nedosáhne teploty cca 80°C ale na Airtopu si tepoty nastavuješ dle potřeby Jednotka ,která by zvádala oboje topení neexistuje.Takźe doporučuji zprovoznit airtop přes stropní hodiny a k vodníkovi připojit WBUS modul .Informaci pro wbus modul že má zapnout vodníka není problém získat ,mám k dispozici různá udělátka co dokážou sledovat CANbus sběrnici:)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od carel.

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 06. pro 2014 14:25 #147691

• Hamlet
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 14
Tak uz to mam nanomtovane a slape to bezdvadne. Vice info zde. Horkovzduch

Přílohy:

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 17. pro 2014 21:33 #148204

Tak už mám i já konečně hotovo, chystal jsem se na to už 2 roky. Webasto hodiny 1533, pár pinů a asi 2 metry drátu, práce cca 3 hodinky a už to topí ;-)
VW T5 Long 2,5 TDI 128 Kw
Fiat Punto 1,7 TD 46 Kw
Honda CBR 1000RR
Honda CBR 600F-Sport

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 18. pro 2014 12:42 #148215

• vfrman
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
Ahoj , poradíte jestli se dá sehnat a kde a popř zapojit dálkové ovládání k nezávislému topení rv 2004 ? Díky za rady popř doporučení .
vfrman
T5
"jedině jachting,motorcycling,geocaching a Multivaning " :-):-):-)

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 07. led 2015 19:44 #149295

• Hamlet
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 14
Schanim na VW T5 Multivan ramecek na stropni hodinky beige a musí mit stejny uchyty. ještě schanim krytky ventilace na C sloupku horkovzdušného topeni.Dejte mi vedet jestli to nekde uvidíte. Predem dik

Přílohy:

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 16. led 2015 23:57 #149918

Udelal jsem si cas a nastudoval ovladani prihrevu krabickou "Carel" a mam radost. Funguje to podle popisu a ovladani je snadny ( ikdyz mi trvalo chvili, nez mi to nalezlo do skeble). Material 5tkc ( wbus modul a gsm modul) a prace tusim 2tkc u znameho v servisu. Takze za me dobry, spokojenost.
jede

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 27. bře 2015 20:48 #153078

Zdá se mi že mě nefunguje nezavisle topení... zapnu hodiny chvilku svití a zhasne a nic... nesepne se.
Jde to na VAG nějak odblokovat?
VW Multivan 2.5 TDI 128kw 2003
VW Caddy Life 1.9 TDI 77kw 2005

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 28. bře 2015 07:51 #153094

• rstd
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 52
Hlavně ti to napíše či je za problém

Re:T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 28. bře 2015 21:33 #153118

Pravě že podle VAG problém žádnej. Jen nedostatek paliva ale to jsem zapnul a vymazal (Asi :-))
VW Multivan 2.5 TDI 128kw 2003
VW Caddy Life 1.9 TDI 77kw 2005

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 28. bře 2015 22:20 #153119

• jjirka
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 70
A to může být právě ten problém - ja ta paměť opravdu teď bez závad , nebo se opakuje závada nedostatek paliva

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 06. kvě 2015 22:05 #154780

• stiold
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Časem plánuji také horkovzdušné topeníčko :-) Zatím mám jen vodní příhřev.

Může mi prosím někdo osvětlit následující:

1) Jak poznám digitálně ovládané od těch analogových (chci analogové)?
2) Jak poznám zda je určen horkovzduch k zapojení mimo kabinu, nebo dovnitř (chci to venkovní pod schůdek spolujezdce).

Nepotřebuji dálku ani nic spešl, zkrátka jen na spaní. Hamletova nabídka je lákavá, ale zatím jsou potřeba investice jinde, všechno má svůj čas...

Díky...

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 07. kvě 2015 07:28 #154792

• rstd
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 52
Tak to co má Hamlet tak ho kup dobrej kup to se dá zapojit na kolečko
Schůdek s nasavanim stoji 2000 nový vypínač na to topení 1500
A digitální a analogový neexistuje to si někdo vymyslel a všichni se toho chytli

Naposledy změněno: od rstd.

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 07. kvě 2015 21:53 #154800

• stiold
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Aha, takže digitální AirTop není? To je dobrá zpráva, jsem laik takže si v tom musím nejdřív udělat jasno.

Chápu to tedy bobře že "všechny" teplovzdušný topení by měli jít zapojit na termostat a toť je vše?
Nebo jinak která topení vyžadují připojení na CANbus?

Tož já bych ho i koupil, kdyby bylo za co :-D musím ještě nějakou dobu šetřit, navíc nejdřív udělat druhou baterku...

Naposledy změněno: od stiold.

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 08. kvě 2015 01:00 #154804

• Hamlet
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 14
Taky se v tom motam ale rozdily jsou muj analog ma jeden konektor modrej ten slozitej je podle me je digital ma modrej a hnedej konektor a ty se prodavaji za min penez.Navic když jsem hledal nekoho na montaz ptali se me zda mam jeden nebo dva konektory. To co jsem dodelaval je digital s dvouma konektory.Tot muj názor.

T5 - nezávislé topení - bufík - umí někdo předělat???? 08. kvě 2015 01:17 #154805

• Hamlet
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 14
Třeba tady je s dvouma konektory www.sbazar.cz/auto.mersi/detail/8508510-vw-t5-nezavysle-topeni
Musis koupit mrizky schod potrubi atd

Vygenerováno za 0.243 sekund

Login