Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Vnitřní osvětlení

Re:Vnitřní osvětlení 30. bře 2023 12:31 #208795

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 218

Ghettoblaster napsal: Díky za reakci. Ohmův zákon je citovaný správně, ale teze o vyšším proudu při menším odporu ledek je tedy úplně vedle. Problém bude možná spíše ve zkratu v patici. Ještě to prověřím.

Mas pravdu je to blbej konstrukt, navic odpor zarovek neni ciste odpor, ale i indukce. bohuzel u tech ledek neni vubec uvedeny vykon, ja bych je zmeril na zdroji jestli tam fakt netece nejaky nesmysl.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vnitřní osvětlení 24. dub 2023 22:56 #209024

• kmotaK
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Caravelle T5 long
  • Obdržená poděkování 1
Mám dotaz řešil jste někdy někdo napojení vnitřního osvětlení na druhou baterii pod sedadlem řidiče? Přemýšlím jak to udělat/ dodělat nějaké další osvětlení a to napojit na druhou baterii,mám Caravelle a stropní Klímu takže dvoje panely se světly a výdechy Klimy tak se mi moc cestou další světel jít nechce...díky za názor
T5 Caravelle Long dvoukřídlá,2.5 96kw

Vnitřní osvětlení 18. čec 2023 14:16 #209716

Ahoj potřeboval bych poradit. Koupil jsem Multivana T5 2015 bez předělávek a při prvním kempování, zjistil, že vnitřní osvětlení nejde manuálně vypnout a svítí na můj vkus hrozně dlouho než se zhasne. To samé při jakémkoli otevření, zavření dveří (bez klíčů v zámku). Nevíte prosím někdo, jak to přenastavit, vypnout nebo jinak ovládat? Díky

Vnitřní osvětlení 21. čec 2023 19:51 #209732

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 218
Na starsich T5 je v predu pod stropem klopny pre/vy-pinac. Nastaveni do polohy 0 vypne automaticke sviceni interieru. Pokud ti to nedela, je nekde problem. Pak jsou tam jeste lampicky cestujicich, co se daji vypinat jen na nich. Interierove osvetleni se vypina bud po cca 20minutach nebo po zamceni auta. Jak presne to je na 2015 nevim... ze by zrovna na tomhle neco "vylepsovali"?
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

• Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.087 sekund

Login