Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Vnútorné osvetlenie na druhú batériu

Vnútorné osvetlenie na druhú batériu 22. lis 2021 19:53 #204264

• Duro103
  • Avatar uživatele Duro103 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Dobrý deň.

Dá sa prerobiť vnútorné osvetlenie aby išlo z druhej prídavnej batérie ktorú mám pod sedačkou. Keď budem kempovat nech neminam hlavnú batériu.

Dákujem

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vnútorné osvetlenie na druhú batériu 03. led 2022 11:30 #204766

ahoj.. poriesil som to doplnenim samostatneho LED pasu v hlinikovej liste s dialkovym ovladanim, napojene na druhu bateriu cez poistku, neskor som doplnil este samostatny koliskovy vypinac... Preco neskor? Zistil som ze sa LED pasik samovolne zapinal do hociakeho rezimu (kadejake blikanie, rozny vykon pasiku...). Skusal som vyberat z DO bateriu, ale pasik si robil co chcel.. Niekedy aj pocas jazdy sa to zaplo... inokedy som to nasiel svietiace, alebo blikajuce... Tak som doplnil spinac a je pokoj... Povodne osvetlenie mam na stropnej konzole nastavene na 0, nech sa mi vobec nezapina... Ono je to na prd, ked sedis dnu, mas to zapnute a po 30 mn musis daco otvorit aby sa to opat zaplo.. Takto to vecer vypneme DO, a ked opustame auto po akcii, vypnem spinac..
Kabel spod sedadla som tahal v stlpiku (celkom fuska), potom popod spojovaciu listu kusok a pod sedadlo..
Milos
VW T6 multivan, 1968ccm/110kw dsg

Vnútorné osvetlenie na druhú batériu 06. led 2022 12:36 #204806

• covex
  • Pryč
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 215
A co je za technologii to DO - 433MHz, IR? Podle me to je nejaky ausus a reaguje to bud na ruseni, nebo proste jine ovladace.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.170 sekund

Login