Tak geometrie ukázala, že jedno kolo (to kde už vylejzali dráty) bylo v rámci sbíhavosti výrazně mimo toleranci, druhé kolo (dráty nekoukali ale sjeté bylo taky) bylo v normě.
Doporučení autorizáku: změňte jízdní styl. Na můj stupidní dotaz jestli si myslí že s tím závodím jsem dostal brilantní odpověď (myšleno bez ironie): "Nemusíte závodit, stačí když s tím budete jezdit stejně jako s osobákem. Naše vozy VW Multivan mají totiž tak skvělé podvozky, že vám takový jízdní styl umožní, a to přesto, že se z podstaty věci nejedná o osobní automobil. Bohužel tento stav je vlivem odstředivých sil v zatáčce ve vztahu k hmotnosti vozu u klasických pneumatik vykoupen jejich nadměrným opotřebením. Buď tento stav akceptujte, nebo jezděte s vědomím že řídíte 2,5t dodávku i když chápeme, že za volantem Multivanu je to proveditelné jen s největším sebezapřením anebo tam dejte C pneu".
Co na to říct?

Sklopil jsem uši, poděkoval za rady, nechal tam dát další dvě nové Conti a smířil se s tím, že reklamace čehokoliv je scifi. Poslední věc která mě zaujala je fakt, že po cestě domů se mi rozsvítila kontrolka tlaku pneu a u pumpy jsem následně zjistil, že ty dvě nový gumy mi přímo v autorizáku nafoukli nikoliv na maximum dle štítku ve dveřích (3,1) ale na maximum samotný pneu (3,5). Už jsem nezjišťoval jestli je to nějaký aktualizovaný servisní pokyn nebo jen v rámci hesla sicher ist sicher.