Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Přehoření pojistky T5 2.0tdi 75kw 2009 facelift van

Přehoření pojistky T5 2.0tdi 75kw 2009 facelift van 02. čec 2022 18:31 #206802

• Meny
  • Avatar uživatele Meny Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak jsem teda teď ještě lítal kolem auta abych udělal nějaké fotky a ejhle našel jsem závadu!! Ono totiž je ještě čerpadlo nahoře v motoru u prostřed taj jakoby pod palubovkou akorát v motoru no a koukám na konektor a vidím hnědý a černý drát o té samé síle co šel z relé J708 a tak si říkám zkusím to odpojit a propísknout a mulťák mlčí připojím a pííííp !!Tak že nejde o čerpadlo které je naspod motoru jak mě pár lidí říkalo ale o čerpadlo nahoře!! Takže cesta je následující z pojistky SD2 to jde na relé J496 spínací kontakt které je v prostoru motoru v držáku na pozici 7.2 a od tun to jde červeno modrým vodičem na relé J708 v kabině dole pod řadicí páku na kontakt č.4 který je sepnutý společně s kontaktem č.3 a odtud dál vede černý vodič přímo na pumpu!!
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Přehoření pojistky T5 2.0tdi 75kw 2009 facelift van 02. čec 2022 18:36 #206803

• Meny
  • Avatar uživatele Meny Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Takže tohle čerpadlo je ve zkratu přes vinutí tak že po víměně by mělo být vše ok ještě ho teda budu muset někde sehnat!! Ale jinak vše moc dík za spolupráci !! Teď ještě vyřešit proč mě nejede denní svícení na světlech a zadní mlhovka vše bude opraveno tak snad to nějak dám!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.289 sekund

Login