Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: řídící jednotka

řídící jednotka 17. zář 2013 11:21 #126726

• pájus
  • Avatar uživatele pájus Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Prosím o doporučení servisu z okolí Prahy na opravu pravděpodobně související s řídící jednotkou.
Zahřáté auto (Multivan T5, 2006, 96KW) nejde občas nastartovat - vůbec se nerozsvítí kontrolka žhavení a motor točí, ale nenastartuje. Pokud se klíček v zapalování několikrát otočí bez startování, tak se kontrolka žhavení rozsvítí a lze normálně nastartovat. Při neúspěšných pokusech většinou běží větrák. U studeného auta se závada neprojevuje.
Když to napíchnou v servisu kam jezdím na ´běžné opravy, tak to píše náhodné vady, nebo vadu nespecifikuje.
Děkuji předem.
P.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

řídící jednotka 29. zář 2013 19:54 #127391

• jjirka
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 69
Ještě zkus zkontrolovat spinací skříňku . měřit,měřit, měřit a pak...

řídící jednotka 29. zář 2013 20:53 #127398

Jo ta spínačka je dobrej tip, jestli se ti pak pustí větráky znamená to, že do ŘJ nedorazilo zapnutí zapalování (tj. přepnuta do nouzáku). Ještě kontrola Relé, nejlépe prohodit za jiný, celkem často se jim opalují kontakty.

řídící jednotka 30. led 2015 21:34 #150702

• Brems
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Pod baterií v motor. prostoru je e-box, zkus kuknout jestli tam není zatečené, případně jak už tady zminoval kolega může být problém v relé které spíná +15 pro motor ř.j., nemáš tam domontovaný nějaký alarm či tajný spínač okterém bys nevěděl třeba od předchozího majitele?

řídící jednotka 04. srp 2022 17:58 #207024

Mam ted stejny problem.Chyba 01314.auto startuje jak chce+mi to hodi chybu na aut.prevodovce.dneska jsem to mel venku.rj.od prevodovky byl zasmoleny konektor-vycisteno.konektor od rj.motoru suchy,cisty,ale taky jsem to vycistil.problem porad pretrvava.jeste neco zkotrolovat?nejake rele?diky

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.168 sekund

Login