Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Blokovaná IP adresa - nezdařené přihlášení. Jak na to?

Blokovaná IP adresa - nezdařené přihlášení. Jak na to? 28. led 2022 08:52 #205199

• Sindeon VW
  • Avatar uživatele Sindeon VW Autor tématu
  • Administrator
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 871
V rámci boje proti stále sofistikovanějšímu spamu jsme udělali nějaká opatření. Zatím to, zdá se, funguje, ale jelikož jsou tvůrci spamu stále důmyslnější, musela být opatření plošnějšího charakteru.
Může se stát, že se vám nepovede přihlásit ačkoliv zadáváte správné údaje a systém vám napíše zprávu, že je to kvůli blokované IP adrese (například, že IP adresa je v nějaké spamové databázi). Zobrazí se třeba něco takového:

Proč se to stalo?

1) Hlásíte se z nějakého regionu, který je typickým zdrojem SPAMU (třeba jste na dovolené)
Není to moc pravděpodobné, ale stát se to může a v takovém případě s tím nenaděláte nic. Musíte prostě počkat na návrat domů. :-)

2) Hlásíte se typicky z ČR nebo SR a stejně se to přihodí
Pak se vaše IP adresa ocitla z nějakého důvodu v nějaké spamové databázi. Třeba ji někdo v minulosti využil k rozesílání spamu (bez vašeho vědomí). V takovém případě se mi ozvěte na clubový email (ideálně doplňte IP adresu, o kterou jde, pokud ji umíte zjistit) a já to manuálně povolím.

JAK Z TOHO VEN?
Na zařízení a síti, kde Vám to dělá problémy zadejte do prohlížeče adresu www.mojeip.cz . Vyjede Vám několik IP adres. Tu první, u které bude popis IPv4 (například 123.456.78.90) mi pošlete na email (viz podpis) a já ji manuálně povolím. Jinak to nejde. Když mi kvůli tomu budete volat, já Vám stejně nadiktuju tenhle postup. :-)

Omlouvám se za případné komplikace. Takových případů by nemuselo být mnoho, ale určitě budou a už jsou. Dříve jsme k takovým krokům přistupovat nemuseli, ale jestli se tu nechceme brodit jen SPAMem, nevidím nyní jinou cestu.

Díky za pochopení.
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu
Přílohy:
Poděkovali: mulťa, eviz, kmotaK

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Sindeon VW.

Blokovaná IP adresa - nezdařené přihlášení. Jak na to? 07. kvě 2022 07:03 #206244

Včera jsem stál frontu v masně , každou chvilku rád využiji na pročítání fóra :-) , a najednou se mi stránky zablokovali kvůli spamové adrese . Obnovení nepomohlo , pořád spam . Po nákupu a znovupřihlášení mimo obchod vše v pořádku . Někdy asi stačí změnit jen lokaci , a samo se to opraví :-) . Každopádně děkuji správcům za odvedenou práci , od bootů už je klid ...
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi.......

Blokovaná IP adresa - nezdařené přihlášení. Jak na to? 08. čen 2022 06:43 #206627

Tak aj mna to tu zrusilo.Som tu pomerne novy a s PC nie som zrovna velky kamarat tak ma to vystrasilo a nevedel som co s tym. Stacil mail
Sindeonovi VW a bolo opravene. Tymto dakujem lebo sam by som to nedal.Urobil som si radost na stare kolena T4kou ale ako to byva treba ju dat dohromady
a bez Vasich rad by to neslo nakolko u nas som nenasiel mechanika co by si s tym poradil. Vdaka foru som si sam odstranil kopu problemov a na doladenie
do doporuceneho servisu Autodilna Matysek v Modricich. Uz sa tesim na jej navrat.
Takze este raz vdaka Sindeonovi VW

Naposledy změněno: od dindaj.

Blokovaná IP adresa - nezdařené přihlášení. Jak na to? 24. lis 2022 10:10 #207819

• klubo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
před více než týdnem jsem posílal žádost o odblokování a nic, bez reakce, můžu se přihlásit pouze v práci...
T6.1 Caravelle 2021
T6 TSI plechovka 2019
ex T6 Kombi 2016
ex T5 GP Kombi 2011

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.237 sekund

Login