Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T5 tažné zařízení

Tažné na T5 15. říj 2012 19:40 #105130

  • Mates
  • Avatar uživatele Mates
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 3192
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 5
Bohužel je to podle auta, takže si dovolím říct, že 2800 nedostaneš. :(
TRANSPORTER T5 96 Kw Long 4 Motion + TDIchip
CAN-AM SPYDER 990
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tažné na T5 15. říj 2012 20:00 #105133

škoda... kolik kdo máte nejvíc u silnějších motorů? 2000kg nebo i víc?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tažné na T5 15. říj 2012 20:03 #105135

  • Mates
  • Avatar uživatele Mates
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 3192
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 5
Já mám 2 500kg
TRANSPORTER T5 96 Kw Long 4 Motion + TDIchip
CAN-AM SPYDER 990
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tažné na T5 15. říj 2012 20:16 #105138

Mates: tak to je super, myslel jsem že to bude o dost míň, ono stejně vozíky se vesměs dělají do 2,5t a pak až do 3,5t
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tažné na T5 16. říj 2012 10:20 #105193

  • lada t5
  • Avatar uživatele lada t5
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 8801
  • Obdržená poděkování 287
  • Karma: 29
U 2.5 motoru by jsi měl dostat 2500 Kg.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička


TCCT - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tažné na T5 22. říj 2012 23:12 #105647

  • Auto1
  • Avatar uživatele Auto1
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 1574
  • Obdržená poděkování 12
  • Karma: 0
uncompromised napsal:
Mates: tak to je super, myslel jsem že to bude o dost míň, ono stejně vozíky se vesměs dělají do 2,5t a pak až do 3,5t

Vlek tažený za autem nesmí mít v TP celkovou váhu vyšší,
než je zapsáno v TP tažného vozidla.
Ani v případě,že vlek je prázdný.
Das Auto.Der Multivan T5 Spitzendiesel R5 TDI 128kW/174PS/400nM 6g Schaltgetriebe,Keskin ET20/7,5J Bi-Xenon Project Zwo RNS 510
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T5 tažné zařízení 05. říj 2014 21:27 #145187

  • zralous
  • Avatar uživatele zralous
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 5
  • Karma: 0
Ahoj kluci.. Dodělávám si na T5 multivan 2011 tažné zařízení. Protože mám couváky, volil jsem cestu origo tažné, origo instalace.
Tažné i s instalací namontováno, couváky fungují, ale chybí mi nejspíš ještě nějaký mezikus kabeláže k řj. Nějak mi nepasují štekry, respektive do řj nemám co zapojit :unsure:
Neřešil jste to někdo? Schéma zapojení, nebo rozpis ND z Etky by bodlo..
Díky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T5 tažné zařízení 06. říj 2014 20:07 #145240

  • jjirka
  • Avatar uživatele jjirka
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 603
  • Obdržená poděkování 55
  • Karma: 16
Do ř.j. couváků se nic nepřipojuje - je třeba přes diag. udělat nové kódování v centr. elektrice - couváky dostanou info o zapojení tz po canu
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T5 tažné zařízení 07. říj 2014 21:48 #145318

  • zralous
  • Avatar uživatele zralous
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 5
  • Karma: 0
To je mi jasné, spíše bych potřeboval vědět, jestli je možné, že moje auto přípravu pro tažné nemá (chybí výstupní konektor z auta do řj. tažného), nebo jestli musím dokoupit nějaký chybějící mezikus kabeláže. Nejprv potřebuji doladit HW a pak řešit SW:-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T5 tažné zařízení 07. říj 2014 22:50 #145331

  • tornado1
  • Avatar uživatele tornado1
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 72
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: -10
V RJ centrální elektroniky se nic nekoduje! koduje se gateway, rj parkováků,,rj motoru.. musíš připojit cany, brzdu, 15ku a 3x stálé plus pod sedačku řidiče - přesně podle originálu.. cany a brzda se připojuje do BCM, 15ku tam najdeš taky... stále plus pod sedačku řidiče.. zřejmě ti chybí interiérová kabeláž, ta tam z výroby není... bavím se o originál RJ tažného která jediná funguje 100% se zbytkem auta včetně stabilizace přívěsu - doplnovká funkce ESP... dělal jsem několikrát na faceliftu a jde to bez problémů..

pokud je v autě silový vypínač na světla tak by se měla namontovat i zásuvka tažného se spínačem který po připojení odpojí mlhovku na autě....

není problém zapojit kdyby jsi potřeboval, interiérovou kabeláž mám.. práce tak na půl dne

u T5 do 2010 se koduje v RJ centrální elektroniky a to jenom proto, aby fungovala na budíkách kontrolka blinkrů na vleku... od roku 2007 u vozidel s ESP se kvůli stabilizaci vleku mění brzdové relé a koduje se jednotka ESP aby tato funkce fungovala.. rovněž by měl být v zásuvce tažného spínač, který odpojí mlhovku na autě a dá signál RJ parkováků - ta musí být rovněž pro tažné nakodovaná..
Poslední úprava: 07. říj 2014 23:14 od tornado1.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T5 tažné zařízení 09. říj 2014 08:05 #145387

  • zralous
  • Avatar uživatele zralous
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 5
  • Karma: 0
V tom případě mi chybí ta interiérová kabeláž. Divné taky je, že mi ten druhý štekr od kabeláže tažného nějak nepasuje do do té ŘJ. Večer to blejsknu a pošlu fotky,
To bychom se mohli domluvit, jak to vidíš cenově? Šlo by případně i o víkendu?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T5 tažné zařízení 09. říj 2014 14:38 #145407

  • tornado1
  • Avatar uživatele tornado1
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 72
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: -10
ano
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T5 tažné zařízení 09. říj 2014 21:45 #145429

  • zralous
  • Avatar uživatele zralous
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 5
  • Karma: 0
Kabeláž s těmihle konektory jsem koupil, měl by to být originál pro MR 2011, ale nějak mi to nepasuje k té řj.
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T5 tažné zařízení 09. říj 2014 21:58 #145435

  • zralous
  • Avatar uživatele zralous
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 5
  • Karma: 0
2
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T5 tažné zařízení 10. dub 2015 10:56 #153715

  • stiold
  • Avatar uživatele stiold
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 218
  • Obdržená poděkování 11
  • Karma: 1
Ahoj, jak poznám zda mi stačí při instalaci tažného obyčejná univerzální zásuvka, nebo zda musím koupit tu dražší s řídící jednotkou?

Mám obyč T5 2006 77kw transportera, bez parkovaček.

Jak poznám zda mám ten CANbus, či ne?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.221 sekund

Login