Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Budíky

Budíky 11. dub 2024 11:50 #210938

• T6
  • Avatar uživatele T6 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím kolegové, prosím o radu mám T6 2019 110 kW a můj problém je že při nízké teplotě pod 8 se občas stane že při startu nejde levá část budíků a auto nejde nastartovat . Počkám nějakou dobu někdy pět minut někdy hodinu a auto normálně začne fungovat. Baterku mám novou..

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Budíky 11. dub 2024 12:05 #210939

• T6
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ještě doplním už asi třikrát se stalo že za jízdy spadly budíky a začaly chodit závady všeho možného. Auto z venku normálně svítilo blikalo, ale uvnitř nešli kontrolky. .po zastavení chcípnutí a znova nastartování vše ok

Budíky 14. dub 2024 21:09 #210950

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 224
Na T5 na budikach vyschnou kondiky a pak se taky dejou divny veci, zvlast podle pocasi, nebo treba podle chodu steracu, tady to bude dost mozna uz neco podobneho - do nektere casti nejde napajeni nebo spatne hodnoty a protoze je v budikch immobilizer tak ani nenastrtujes. Desku prohrat, vymenit elity a zkontrolovat napajeni, snad najdes nekoho kdo dela komplet diagnostiku maxidotu..
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Budíky 15. dub 2024 13:38 #210956

• T6
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, děkuji to mě právě taky napadlo, ale když jsem to řekl autoelektrikáři tak se mu to nezdálo. Jsem z Hořic v podkrkonoší. Nevíte o někom v okolí kdo dělá tu diagnostiku ? Děkuji Roman

Budíky 20. bře 2026 16:11 #212590

Tohle fakt vypadá na problém v budíkách, hlavně když to souvisí s teplotou a občas to úplně „spadne“. U T6 už je to víc elektroniky než u T5, ale princip je podobný – studený spoj, vadný kondík nebo napájení v přístrojovce. To, že kvůli tomu nejde nastartovat, dává smysl, protože immo je právě v budíkách.

Autoelektrikář se tomu možná brání, protože to není úplně jednoduchá oprava a chce to někoho, kdo se v tom vyzná a má vybavení. Zkusil bych hledat někoho, kdo dělá opravy přístrojovek nebo VAG elektroniku, ne jen běžný servis.

Ještě bych pro jistotu zkontroloval kostry a konektory pod palubkou, ale podle popisu bych tipoval přímo závadu uvnitř budíků.

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.112 sekund

Login