Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Transporterclub pro Terezku

Téma: Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 25. čen 2014 17:16 #141538

Zajímá Vás jak můžete Terezce pomoci?
je několik způsobů jak můžete Terezce poskytnout pomoc formou finančního daru ať už na plánovanou operaci, kterou aktuálně Terezčina maminka konzultuje s lékaři nebo případně na další pobyt v centru Adeli, který Terezce velice pomáhá a díky němu si může postupně užít i nějaké radosti dětského života.

Jak tedy pomoci:
Transparetní účet Transporterclubu, který je určen pro Terezku a ze kterého jí peníze odešleme a na kterém mimo jiné můžete sledovat stav finančních prostředků zcela veřejně. Číslo účtu je zde: 2100221969/2010 a nahlížet můžete kdykoliv zde: Účet pro Terezku

Dále budeme mít na všech akcích od plků až po srazy pokladničku, kam budete moci přispívat dle libosti, mnohým z nás se může zdát hloupé či trapné vhodit do pokladničky třeba pouhých 20,-kč nebo vysypat drobné z peněženky, ale korunka ke korunce a pak je z toho slušná částka a navíc Terezce pomůže cokoliv, co budeme ochotni přispět ;)

Příspěvek pro Terezku přes neziskovou organizaci Dobrý skutek, kde je možné si vytisknout darovací smlouvu, kterou zašlete paní Bořánkové a ona Vám ji potvrzenou zašle zpět, funguje to vše bezvadně, můžete zvolit zda chcete být anonymní dárce nebo se bude u daru zobrazovat Vaše jméno, stačí je kliknout na "chci pomoci", vyplnit pár informací a je hotovo ;)
Dobrý skutek Terezka Votavová

Příspěvek pro Terezku přes neziskovou organizaci Konto Bariéry
Moc, moc prosíme a budeme vděčni za jakoukoliv částku, která nás k intenzivní rehabilitaci v Adeli centru přiblíží, pomoc je možné zasílat na účet Konta Bariéry: číslo účtu: 777777222/0800, variabilní symbol: 0252192963.


Pokud si chcete přečíst jak vypadá oficiální žádost o sponzorství, můžete zde:
Pomozte nám dát Terezce šanci na lepší život
Leoš Votava
Branišovská 805/19
370 12 České Budějovice
tel.: 777190892
email: votavovi995@seznam.cz
České Budějovice 25. 6. 2014
Věc: Žádost o poskytnutí příspěvku na léčebný pobyt v rehabilitačním centru Adeli - Piešťany

máme 12letou dceru Terezku, držitelku průkazu ZTP/P s diagnózou Dětská mozková obrna.
S Terezkou od malinka intenzivně rehabilitujeme hlavně Vojtovou metodou, ale také využíváme i dalších rehabilitačních metod, např. hipoterapie 2krát týdně, perličková koupel každý den, jízda na kole, masáže, pasivní protahování – díky tomu Terezka dokázala chodit ve speciálním chodítku od firmy R82 – Crocodille.
V červenci roku 2010 udělala svých prvních maximálních 8 samostatných kroků.
Obrovský zlom nastal v říjnu 2010, kdy se nám podařilo díky zdravotní pojišťovně Ministerstva vnitra a nadace Dobrý skutek odjet na léčení do rehabilitačního centra Adeli v Piešťanech. Po 12denním kurzu jsme si Terezku odváželi s maximálním počtem kroků 25, jejichž počet se do měsíce zvýšil na 140. Zažádali jsme tedy pojišťovnu ještě jednou o pomoc a požádali jsme i nadaci Dobrý skutek. Pomohli nám a my v květnu 2011 mohli prodělat druhý takto intenzivní kurz a po něm se nám Terezka zlepšila ještě víc. V září roku 2011 jsme zvládli další třetí pobyt a nyní jsme v srpnu prošli již čtvrtou rehabilitací.Tedy čtyři Adeli rehabilitační pobyty během dvou let, při kterých se Terezka naučila stát, zvednout se z prostoru, chodit po rovině, zvládne menší kopečky, vyjde schody nahoru, dobře má nastartováno i na chůzi ze schodu dolů. Terezka je ze svých úspěchů neskutečně šťastná, chce pořád chodit a chodit, dokonce se snaží kopat do míče a běhat. Je úžasné ji pozorovat, hlavně to štěstí, které z ní přímo vyzařuje.
V srpnu roku 2013 prošla Terezka posledním pátým rehabilitačním kurzem. Při kterém jsme se soustředili na zkvalitnění chůze, hlavně zlepšení vnitřní rotace nohou Chůze se u Terezky výrazně zlepšila, avšak bychom rádi ještě pokrok upevnili, aby i v tuto chvilku, kdy u Terezky nastalo výrazné tempo růstu - se do této doby námi tak vycvičený stav nezhoršil.
Intenzivní rehabilitační kurz v kosmickém obleku v Adeli centru Terezce obrovským způsobem pomáhá, ale je dobré zvládnout interval opakování kurzu do 4 měsíců po posledním.
Naše finanční situace nám neumožňuje tak velkou částku naspořit. Snažíme se pro Terezku dělat maximum, a jedním z věcí bylo i přestěhování do Českých Budějovic, kde se nachází centrum Arpida, které díky tomu má Terezka možnost denně navštěvovat ( měsíční úhrada za asistenci a školené v Arpidě činí 5500Kč) a procházet ucelenou rehabilitací ( škola, rehabilitace, ergoterapie, logopedie) avšak byt v němž bydlíme máme na hypotéku (5200Kč měsíčně) jinak bychom nemohli Terezce nikdy umožnit navštěvovat centrum Arpida, jelikož náš původní domov byl 260km daleko.
Bohužel není v našich možnostech uhradit opravdu vše co dítě potřebuje, moc Vás prosíme, o uskutečnění našeho snu projít ještě jednou intenzivním programem v centru Adeli a mít možnost dát našemu dítěti šanci samostatné chůze. Boj s Terezčinou nemocí DMO stále nevzdáváme a víme, že pokud naše snažení přetrvá dosáhne Terezka úplné samostatné chůze, jen k tomu velkému a těžkému boji potřebujeme také pomoci jiných lidí.

Ceník Adeli zde:


Makala jsem poctivě dvě hodiny každý den :)



Tak takhle jsem jezdila každý den na kole cvičit do Adeli


Centra, které mi dává naději na lepší život než jaký byl můj start do něj.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Myšák a Myšanda.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 16. čec 2014 16:02 #142107

  • Sindeon VW
  • Avatar uživatele Sindeon VW
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Příspěvky: 2758
  • Karma: 33
  • Obdržená poděkování 918
Co se týče poslání peněz, které jste vybrali na posledních dvou Transportersrazech doplněných o prodej samolepek a drobný příspěvek také z clubu, tak přede mnou právě leží podepsaná darovací smlouva s o.s. Dobrý skutek. Čekám v tuto chvíli jen na návrat Hafa z dovolenky, poslední podpis a zadání příkazu k úhradě. Vše je domluveno a přichystáno. ;-)
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 13. srp 2014 16:32 #143045

  • Sindeon VW
  • Avatar uživatele Sindeon VW
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Příspěvky: 2758
  • Karma: 33
  • Obdržená poděkování 918
Tak ještě jedna aktualizace: penízky byly převedeny z našeho transparentního účtu na účet Dobrého skutku. Zkontrolovat si to můžete třeba přímo na jejich webovkách . Mám velkou radost, že jsme dokázali společnými silami přispět tak významnou částkou!
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu
Poděkovali: Votavovi, TeamGrass

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 14:37 #147976

  • Sindeon VW
  • Avatar uživatele Sindeon VW
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Příspěvky: 2758
  • Karma: 33
  • Obdržená poděkování 918
Máme pro Vás další aktualizaci toho, jak postupuje naše společná pomoc Terezce. Protože jsme s Terezčinými rodiči často v kontaktu, snažíme se sledovat všechny aspekty toho, jak se jí daří, jak postupuje a co pro to v tomto případě můžeme udělat. Nejinak tomu bylo i nyní. Terezka má po operaci velmi stížené podmínky ve škole. Běžná židlička jí nevyhovuje a po operaci není ani dostatečně bezpečná.

Dalším krokem je tedy pořízení speciální židličky, na níž může sedět a neohrožovat své zdraví,. Rodičům Terezky se povedlo vhodnou židličku zajistit a díky Vaší pomoci se Transporterclubu podařilo zajistit částku, která k zakoupení této židličky bude dostačovat. Z našeho transparentního účtu tak byly odeslány další peníze, tentokrát ve výši 7400 Kč opět na transparentní účet Dobrého skutku, což lze snadno ověřit na jejich webovkách .

Votavovi chtějí židličku pořídit ještě před Vánoci a jejich vize je taková, že Terezka by se mohla v novém roce už ve škole pohybovat mnohem bezpečněji a pohodlněji i v souvislosti s důsledky operace, kterou prodělala. Moc jim v tomto úsilí držíme palce a Všem, kdo se rozhodli na transparentní účet Transporterclubu poslat peníze na Terčinu podporu nebo si zakoupili na našich akcích speciální samolepku, velmi děkujeme. Je úžasné, jak Vaše společné úsilí opravdu reálně pomáhá. ;)

Pomoci lze ještě jinak. Stolička se bude kupovat na Slovensku, protože tam bylo možné sehnat to správné vybavení navíc za velmi příznivou cenovku. Stinnou stránkou celé věci je opravdu vysoké poštovně, které židličku bohužel výrazně prodraží. Rádi bychom touto cestou tedy oslovili naše clubáky, kteří mají případně cestu na Slovensko, zda by nebyli ochotni se domluvit a přiblížit židličku alespoň k nám do Čech. Dále už bychom se zařídili podle situace. I za tuto případnou pomoc velmi děkujeme!
Místo nakládky by bylo: Strekov (PSČ: 941 37)
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu
Poděkovali: Votavovi

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Sindeon VW.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 15:05 #147978

  • Votavovi
  • Avatar uživatele Votavovi
  • Offline
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Život je krásný - přes všechny strasti :-)
  • Příspěvky: 64
  • Karma: 8
  • Obdržená poděkování 69
Děkujeme za Vaši užasnou pomoc a dodávame fotku židličky.
A také foto samotné Terezky, která každý den poctivě maká, aby se už mohla vrátit do školy. Jak říká " maminko, chci do školy tady mě to neba "
Terezka :-)
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 15:23 #147981

  • mulťa
  • Avatar uživatele mulťa
  • Offline
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Příspěvky: 2737
  • Karma: 28
  • Obdržená poděkování 166
Potřebuji znát rozměry a hmotnost.
TCCT - TransporterClub Caravan Team
Multivan Final Edition T5.4 LR TDi 150kW DSG 4M

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 15:31 #147982

  • Votavovi
  • Avatar uživatele Votavovi
  • Offline
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Život je krásný - přes všechny strasti :-)
  • Příspěvky: 64
  • Karma: 8
  • Obdržená poděkování 69
Výška cca 60cm, šířka 50cm, hlouba 50cm hmotnost cca 15kg.
Terezka :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 15:38 #147984

  • Sindeon VW
  • Avatar uživatele Sindeon VW
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Příspěvky: 2758
  • Karma: 33
  • Obdržená poděkování 918
Nebudou to dva balíky? (když jde o dvě židličky?) Jen aby byly přesné informace...
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 15:41 #147985

  • mulťa
  • Avatar uživatele mulťa
  • Offline
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Příspěvky: 2737
  • Karma: 28
  • Obdržená poděkování 166
Potřebuji tedy přesné podklady !
TCCT - TransporterClub Caravan Team
Multivan Final Edition T5.4 LR TDi 150kW DSG 4M
Poděkovali: lada t5, Wesni, Votavovi, Silničář

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 16:03 #147986

  • Sindeon VW
  • Avatar uživatele Sindeon VW
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Příspěvky: 2758
  • Karma: 33
  • Obdržená poděkování 918
Honzo, telefonicky jsem to teď ověřoval u paní Votavové - budou to dva balíky. Jeden přesně podle údajů výše, druhý bude rozměrově podobný, ale váhově nahoru (ta má navíc elektromotor, tak o jeho váhu). Zjišťuje přímo v obchodě a lze očekávat, že bude vědět začátkem příštího týdne, kdy budou židle naskladněny.

Jde o to, že pro Terezku je vhodný jen určitý typ židle a ten bude zkombinován z těchto dvou. Proto dva balíky.
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu
Poděkovali: Votavovi

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 16:32 #147988

  • lada t5
  • Avatar uživatele lada t5
  • Offline
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Příspěvky: 8813
  • Karma: 29
  • Obdržená poděkování 292
Jj, Pražská kancelář - pobočka Transporterclubu - to zařídí na klíč. Kluci už na tom makají a já jako vždy melu pantem............. :)
Dohlédnu na ně, aby to vwšechno klaplo........... :cheer: :cheer: ;) ;)
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička


TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/
Poděkovali: Sindeon VW, Votavovi

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od lada t5.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 16:48 #147989

  • Votavovi
  • Avatar uživatele Votavovi
  • Offline
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Život je krásný - přes všechny strasti :-)
  • Příspěvky: 64
  • Karma: 8
  • Obdržená poděkování 69
Jste neuvěřitelně UŽASNÍ prostě všichni JEDNIČKY.
Velké děkujeme za pomoccccc.
Terezka :-)
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 17:33 #147990

  • Votavovi
  • Avatar uživatele Votavovi
  • Offline
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Život je krásný - přes všechny strasti :-)
  • Příspěvky: 64
  • Karma: 8
  • Obdržená poděkování 69
Už v květnu a dnes znovu cítím v Transporterclubu to obrovské teamové semknutí, to jak se snažíte pomoci, to jak jste spolu v kontaktu, držíte při sobě, je neuvěřitelně úžasné a nádherné. A popravdě koukám po každém transporteru co jede okolo mě, zda to není někdo z Vás klubáků.
Už to, že chcete pomoci nás nabíjí energií, díky za tenhle skvělý klub.
Terezka :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 12. pro 2014 23:30 #148003

Jsem strašně moc ráda, že to tak dopadlo, že budou stačit penízky, že se židličky dovezou je to prostě super , byla jsem ve skrytu duše rozhodnutá, že pokud se nenajde kdo by měl cestu, vyrazíme s myšákem na výlet ;), omlouvám se Ondrovi, že jsem jen tak rychlovkama přehazovala informace, ale jsem opravdu v naprostém časovém presu :S ale je jasné, že všichni co se zapojili do rychlo akce jsou prostě jedničky a díky Vám všem !!! minulí víkend u Terezky byl naprosto úžasný a přála bych Vám všem zažít minimálně celý den s Terezkou a její rodinou jsou to naprosto skvělí rodiče a hluboce před nimi smekám, snad se zadaří a budou s námi na nějakém srazu moct všichni strávit celý víkend moc bych si to přála ;)

Ještě jednou díky Ondro, Mulťo, Láďo :)
myšanda
Poděkovali: Votavovi, Silničář

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Pomoc pro Terezku - transporterclub i jednotlivci 13. pro 2014 07:47 #148009

  • Vendys
  • Avatar uživatele Vendys
  • Offline
  • člen clubu
  • člen clubu
  • TCCT - Transporterclub Caravan Team
  • Příspěvky: 3150
  • Karma: 36
  • Obdržená poděkování 227
Myšando já chci taky poděkování, vždyť jsem to byl já ,který celou akci rozjel. :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: . Můj plán byl, že se Pražská parta sebere a vyrazí směr Slovensko, když jsem mluvil s Ondrou a on řekl, že doprava stojí tolik co by stál výlet autem v naftě tak jsem mu řekl, že dopravu zaplatíme. Poté Mulťa řekl , že zajistí levnější dopravu a bylo jasno. Už se těším až Terezka obdrží židličku. Pokud půjde vše podle plánu tak jí dostane k Vánocům.

Od teď je to práce pro Mulťu ,Silvervana a vrchního Pražáka Láďu, který na vše dohlédne aby to klaplo. Díky všem, kteří chtěli pomoci.
[img]
TCCT - Transporterclub Caravan Team
VW Multivan T6 Edition 30 2,0 TDi 150 kW DSG - prodáno
[img]

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Vendys.
Moderátoři: Myšák a Myšanda
Vygenerováno za 0.232 sekund

Login